Långe Erik Lådbilar Grillad korv

1 timme och 45 minuter tog nattningen idag och det enda jag låg och drömde om var min nyinköpta godispåse jag ville sätta tänderna i! 😊 Båda barnen sov en halvtimme i bilen påvägen hem i eftermiddags och det visade sig vara förrädiskt. 

Idag stod lådbilslandet på agendan men vi kom iväg hemifrån redan nio imorse och lådbilslandet öppnade inte förän elva så vi drog upp till norra udden innan, när vi ändå skulle upp en bit och hade tid över.
Vi stannade till och tittade på några Kamel
Det var mest pappan som tyckte det var fascinerande 😉

Udden uppe vid Långe Erik är en av de allra vackraste platser jag känner till. Jag älskar det stället. Idag var det dock mulet till och från och blåsigt men det gick ändå.
Vi hade inte tänkt att gå upp i fyren men Albin fick för sig att han skulle UPP så han och pappan knatade på. Tydligen gick han själv nästan hela vägen upp men när det väl var uppe vågade han inte ens sticka ut huvudet! 😊
Jag sa till Peter att det är här han ska hala fram en ring ur fickan och fria! Men så långt hade inte han tänkt.... 

Vi tog en fika innan vi drog vidare till det efterlängtade Lådbilslandet.

Lådbilslandet var ju himmelriket för vår grabb! 
Han hade bråttom iväg att hoppa in i en bil och ge sig iväg!
Jag fick dessvärre en nära-döden-upplevelse när killen drog igång bilen, visade Albin var gaspedalen var och Albin for iväg! INGA föräldrar var välkomna på banan!

Jag förstod inte hur Albin skulle klara av detta?! Köra själv! Styra själv! Titta på vägen och helst inte krocka med något annat barn! Och banan var STOR! Man såg inte ens vissa delar av den!
Men det gick så bra så! 😊 Han klarade det med bravur! Såklart 😊 Han var några centimeter från en krock när han på första varvet fastnade med blicken på hoppborgen vid sidan av banan men i sista sekund hann han väja undan från en frontalkrock med en lastbil.
Han körde liten lastbil med flak, containerbil, dubbeldäckarbuss, lastbil med trailer med en bulldozer på och en vanlig bil. Han ville såklart åka mer ändå 😉 Och varje gång innan han åkte över bron stannade han och tittade på guldfiskarna i vattnet under och vissa korsningar stannade han och tittade om det kom någon.

Elsa var för liten att köra och tyckte väl det var måttligt kul att titta och vänta. Men hon och jag hittade ett skjul med bollhav och studsmatta. Bollhavet var otäckt men hoppa var skoj!

En matpaus hann vi med. En snabb sådan. Albin hade bråttom iväg.
Det fanns ju lite karuseller och lekparker också att utforska. 
Hinderbanan ute i skogen tyckte Elsa var skitskoj och for runt som ett yrväder 😊 Albin tjatade mest om att köra mera bil. Ett extraåk köpte vi åt honom och sedan fick det vara bra. 
Det var under protest han bars ut till parkeringen och vår bil 😉

Båda barnen somnade ganska omgående i bilen. Vi tog kustvägen tillbaka hem och shit vilket landskap det är bitvis! Tyvärr sov ju barnen, vilket var väldigt välbehövligt så vi stannade aldrig till längs vägen för att riskera att de skulle vakna så vi fick försöka hinna se så mycket vi kunde genom bilrutan 😊
Det gör sig ju inte alls rättvist på bild 😞

När vi kom hem tog vi en promenad bort till försäljningstälten som finns här intill campingen och efter det grillade vi korv till middag.

Innan läggdags tog vi varsin dusch. Varsin unge i de trånga duschhytterna. Det gick men trångt var det 😊 Och sedan påbörjades nattningsmaratonet. Idag var det faktiskt Albin som kämpade emot längst men Elsa höll i länge hon med. Övertrött delux var det rätta namnet på den lilla damen.
Vi är också trötta och kryper nog ner mellan barnen snart också. Blåsigt ute och ruggigt inne 😞 

Kommentarer
Postat av: Mamma /Mormor

Vilken dag för Albin :-)
Värmefläkten är väl med,så ni slipper frysa inne iallafall.

2015-06-24 @ 22:24:25
Postat av: syrran/moster

Å vilken rolig dag det låter som ni haft och speciellt Albin. Förstår att han hade kul, himmelriket för honom ju 😉😉

2015-06-24 @ 22:52:33
Postat av: Farmor

Albin verkar ha hamnat på rätta stället, han är "hemma" på plan. Ser ut som om han aldrig gjort annat än kört bil :-) Kan vi skymta redan hans yrkesval???

2015-06-25 @ 16:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0