Hon gick!

I eftermiddags gick Elsa flera steg utan att hålla i! 😊
Albin stod en bit framför henne och pillade på en leksakstelefon. Elsa ville väldigt gärna ha den där telefonen så hon knatade iväg själv när jag släppte hennes hand. Hon tog fyra små steg innan hon kom på sig själv. Hon satte sig på huk men ångrade sig och reste sig upp igen och gick ett par steg till. Duktiga lillstumpa!
Även lite senare, när pappan kommit hem visade hon upp några steg till. 
Vår lilla cirkusapa ❤️ Vi visste ju att du kunde! 😊 


När vi kom hem från dagis stupade Albin i säng.
Elsa somnade också efter lite lunch i magen. 
Vi åt mellis och gick ut. Nu när det är vårkänslor ute följer Albin med självmant ut och påklädningen går sååå mycket lättare. Ute vill han helst greja i sandlådan.
Likaså Elsa gillar att spendera tid ute och håller också gärna till i sandlådan.


Albin har den sista tiden haft svårt att somna om kvällarna. Extra svårt har han när han vilat middag. Det börjar nog bli dags att sluta med middagsvila eller iallafall korta ner den. 


Farfar opererades i eftermiddags. De ringde till Peter lite efter sju nu ikväll och berättade att operationen gått som den skulle och de skulle snart väcka upp honom. Skönt! Nu håller vi tummarna för att han återhämtar sig bra.

Man undrar ju vilka tankar som snurrar i Albins huvud gällande farfar. Vanligtvis ses dom ju flera gånger varje dag och Albin är ju med farfar så mycket han bara kan och nu har farfar inte varit hemma på en hel vecka. 
De första dagarna tyckte han det var lite konstigt att farfars bil var hemma men inte farfar. I helgen var han och Peter och hälsade på farfar på sjukhuset både lördag och söndag och det var nog bra för honom att själv få se var han är. 
Nu har det ju gått flera dagar sedan dess och han konstaterar varje gång vi kommer hem att farfars bil står kvar men farfar är inte hemma. 
Jag frågade igår på dagis om han sagt något men det hade han inte.
Som sagt, man skulle gärna vilja veta hur hans tankar går.
Idag sa vi att doktorn lagat farfars hjärta nu men han sa inget speciellt om det. Han tänker säkert desto mer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0