Måndag

Dagen blev inte som planerat men det gick ändå 😊

Den började iallafall vid sex imorse. Det är båda barnens nya standard. Blä!
Peter och Albin åkte med ett lass till tippen efter frukosten medan jag, jycken och Elsa tog en ordentlig promenad. Elsa somnade och sov en rejäl lur. 
Tanken var sedan att efter lunch styra in mot Stockholm och hälsa på farfar på sjukhuset och på vägen stanna till på en skopunkten för inhandling av lite nytt att ha på fötterna för den lille Herrn. Men när Peter ringde in sa de att farfar skulle få flytta hem till Norrtälje sjukhus under eftermiddagen/kvällen så då struntade vi i att åka in till KS och bestämde att vi åker in till Norrtälje på eftermiddagen när han anlänt.
Istället fick vi ett ryck och åkte till Uppsala istället. Först ett besök i skoaffären där Albin blev tre par skor rikare. Han var dock föga intresserad. Därefter åkte vi till Leos lekland där vi lekte allihopa. 
Peter får sedan ett samtal och får veta att farfar blir kvar inne på KS till imorgon ändå. En snabbfika, lite mera lek och sedan hoppade vi in i bilen igen och styrde in till Stockholm. Barnen somnade ganska omgående. Välbehövligt!

Jätteköer i Stockholm såklart och hitta på KS är ju halvt omöjligt bland allt byggande och all trafik. Vi snurrade runt bra länge innan vi tillslut hittade rätt till Thorax. Elsa hann tröttna rejält på att sitta fast i bilen. Hon har för övrigt ett riktigt humör och temperament just nu. Fy sjuttsingen!!! Inte så konstigt då det ser ut som typ alla främre tänder i överkäken tävlar om att hinna titta ut först. Det är nog därför hon knorrar på nätterna också.
Farfar blev glad att se oss och Albin lämnade stolt över godiset och paketet med plåster han köpte till farfar på Leos (en nödlösning då han egentligen skulle haft med sig kakor och kex i sin nya matsäckslåda och bjuda farfar på. Vi glömde dock den och Albin blev väldigt ledsen när han kom på det, men vi löste det bra ändå).
Elsa var något avvaktande de första minutrarna men sedan kände hon igen gubben i sängen 😊
Farfar mår bra och är vid gott mod. Givetvis mör efter operationen men inte längre uppkopplad och kan lämna sängen på egen hand. Imorgon ska han få flytta till Norrtälje sjukhus och hur länge han blir kvar där är ännu oklart. 
Vi var nog där knappt en timme, Albin fick myror i brallan och Elsas humör är ju som sagt lite labilt. Han delade rum med en annan gubbe som inte var fullt lika kry så det kändes bättre att vi lämnade stället innan hela avdelningen hörde att våra barn var där 😉

Vi stannade på Donken för sen middag. Ingen mat hade vi med till Elsa så hon fick äta hamburgare. Det gick det också 😊 

Vi var hemma lite efter åtta. Albin höll sig vaken hela vägen men Elsa somnade sista biten.
Läggningarna gick ändå bra. Jag läste en bok för Albin och sedan somnade han fort.
Elsa har vaknat och knorrat ett par gånger så hon fick nu en skvätt smärtstillande i hopp om att hon ska få sova bättre. 

Jag har också lagt mig. Är supertrött! Har haft magkatarrkänning ända sedan imorse och har faktiskt varit duktig på att tänka på vad jag äter och dricker. Iof. har det inte varit så jättesvårt då matlusten varit typ obefintlig. Men nu när vi var på hemväg så var jag vrålhungrig och tryckte i mig hamburgare och pommes. Suveränt för magen. Men men. 
Egentligen skulle jag varit på Me&I klädesvisning ikväll men jag missade den eftersom vi fick veta så sent att farfar blev kvar på KS. Men men. 

Nu säger jag godnatt. Vi har flera saker på agendan imorgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0