Kalasdag

Idag har vi kalasat dagen lång. Först och främst firat Elsa men också mig lite samt farmor. Smidigt när man kan slå ihop allt 😊


Dagen inleddes vid sex imorse. Albin kom in och väckte oss. Mostern vaknade i samma veva och kom in till oss i sovrummet. Elsa blev nästan förskräckt när det helt plötsligt kom in någon dit och hon ryggade tillbaka och ville helst försvinna ner genom madrassen såg det ut som. Likaså Albin blev lite paff till en början men det släppte fort. Båda barnen sov ju igår när de kom.
Det slutade iallafall med att mostern lämnade sovrummet tillsammans med båda barnen och vi kunde slumra vidare lite till. Skönt! 

Förmiddagen bestod av förberedning av kalaset. 
Barnen var mestadels ute. Albin lekte i sandlådan och lät sig puttas på både cykel och traktor. Elsa tupplurade i vagnen både innan och efter lunch. 

Elsa och jag fick paket som vi öppnade.
Framåt två började gästerna trilla in och vi fick mer paket. Elsa drunknade nästan i paket men hon var ändå hyfsat intresserad av att öppna. Och Albin hjälpte gärna till.
Vi fikade och sedan försvann alla barn utom de två minsta ut och lekte. Full fart!

Till middag blev det pizza.
När det var dags för nattningar av barnen smet Peter och jag ut på promenad 😊 Vi stannade till nere hos M&M och blev kvar där en bra stund innan vi återvände hem.
Hemma hade det inte varit några svårigheter. Båda barnen hade somnat lätt, helt slutkörda efter kalasdagen.

Nu har vi alla krupit till sängs. Huset är fullt med sex övernattningsgäster! 😊 Peter och jag har intagit gästrummet. Moster och onkel huserar inne hos Elsa. Änsålänge gnällfritt. Lyllos dom!


Lite av vad Elsa fått i present idag: böcker, MASSVIS med fina kläder, byrå, sandleksaker, barbiebil och det bästa av allt enligt Elsa- ett par solbrillor! Toppenbra tyckte hon 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0