Tisdag

Det var kul att komma iväg och jobba lite idag. Och jag kom iväg i tid imorse. Och jag hann träffa både Elsa och Albin innan jag åkte 😊

Jag har räknat hundratals nagellack, mascaror, duschkrämer, lotions och några mössor, väskor och paraplyer 😊 
Vi var många flitiga som räknade så vi var färdiga redan vid halv ett. 

Hemma hade det också gått bra. Elsa kunde inte sova middag så bra men en liten stund lyckades dom med.
Albin har varit hemma från dagis med snorig näsa och hosta.

Jag kom hem lite efter två och möttes av två barn som blev mycket glada av att se mig och jag fick både kramar och pussar ❤️
Vi åt mellis och så gick vi ut i solen. Jätteskönt ute.
Jag såg på Elsa hur trött hon var så när vi lekt och grejat lite bäddade jag ner henne i vagnen och tog en promenad i förhoppning om en liten powernap. Men hon gjorde allt för att inte somna och gjorde det inte heller.

Efter middagen ville Albin måla. Efter tre penseldrag var han färdig....

Albin och pappan lekte Albin och pappaleken. 
Albin är pappa och Pappan är Albin. 
Pappan härmar hur Albin kan vara när det är dags att sova och Albin försöker natta med napp och order om att blunda.
Båda tycker denna lek är toppenrolig! 😉
Idag fick dessutom dockan Anna vara med. Hon var Albins bäbis och han bar omkring med henne på axeln och matade med nappflaskan.



Förut när jag och jycken kom in från kvällspinken slevade jag upp en tallrik med glass och kolasås, satte mig i soffan och började skriva detta inlägg. Jag hann skriva två rader och äta en sked med glass innan jag hörde Elsa vakna och skrika och pappan dög inte. Pappan kommer utstormandes från sovrummet och är helt uppgiven. Elsa har tydligen varit helt hopplös hela kvällen och bara sovit en kvart åt gången. 
Men jag har inget hört.
Hur som så slänger jag i mig glassen på stående fot med en snyftande Elsa på höften. Sedan bäddar vi ner oss hon och jag. I över en timme höll hon på att böka runt innan hon nu nyligen verkar ha somnat ordentligt. Hon tycks ha åkt på snuvan och hostan hon med nu PLUS tänderna! Man förstår ju att det måste vara jobbigt 😞 

Även Albin har hunnit stöka nu nyss. Han har vaknat och vrålat aj och gråtit. Peter har varit hos honom men det dröjde innan han lugnade ner sig. Jag vet inte vad det handlade om men misstänker växtvärk.
Nu har grabbarna bäddad ner sig inne i andra sängen och det är tyst. 

Nu ska jag också passa på att sova medan alla andra gör det. Dock har jag väldig värk i ena knät! Knät tyckte inte om alla olika knasiga arbetsställningar förmiddagen bjöd på.

Natti! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0