Torsdag

I förmiddags hade jag en trött liten tjej här hemma. Hon somnade utan några invändningar under promenaden och fortsatte sova när vi kom hem. Tillslut var jag tvungen att väcka henne när det började dra ihop sig för att åka och hämta dagiskillen.
En ordentlig promenad blev det imorse. Det blir bara mer och mer sällan jag kan/hinner/orkar gå en rejäl runda. Beach 2015 är bara att glömma, det blir vassen. I år igen.

När båda barnen vilat middag och vi satt och åt mellis dyker farbror "Anus" och gammelfaster Ulla upp. 
Elsa tycker INTE om farbror "Anus". Hon blir lika förskräckt varje gång hon ser honom. Mungiporna åker ner till knäna och tårarna rinner över. Hon klänger sig fast i famnen och vänder ryggen åt den fula gubben och ignorerar  honom fullständigt. Lite roligt 😊 

Vi klädde på oss och gick ut i solskenet och följde med Ulla ner till "Anus" där de hela dagen röjt upp bland två nyligen fällda jättebjörkar. 
"Anus" körde istället farfar till akuten. Han mådde lite risigt idag med tryck över bröstet och känningar ut i armarna. Till mig har han inte sagt något under dagen och det var väl inte helt frivilligt han åkte med in. Envisa gammla gubbe.

Vi drog ris och staplade ved. Albin är ju en riktig arbetsmyra och inte rädd att ta i

Riktigt undetbart väder! 

Peter kom ner till oss efter jobbet. Han, Albin och jycken tog bilen hem medan jag och Elsa gick tillbaka. 

Peter ringde "Anus" och fick höra att de konstaterat högt blodtryck på farfar. Så inget med hjärtat tack och lov! Han blir kvar på sjukan över natten. 

Albin tog ett bad och jag bakade en kaka. Provsmakning av kakan, lite Bompa och sedan hopp i säng. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0