Skitgöra. Igen

Lillstumpan sover oroligt ikväll 😞 Hon har vaknat upp och gnällt ynkligt typ hundra gånger sedan hon somnade vid åtta. 
Jag vet inte riktigt vad det är med henne faktiskt? 
Hostan är inte lika eländig idag, hon hostar knappt något faktiskt. Stundvis ser hon helt febrig ut men hon har inte känts varm och ibland rinner näsan på henne. Några gånger under dagen har hon dreglat ganska mycket så troligtvis är det nog någon tand på gång också.
Hur som helst så har hon inte haft en av sina bästa dagar idag men hon har ändå mellan varven lekt och grejat som vanligt. 

I förmiddags hjälpte Elsa pappan att spola avloppet
Igårkväll upptäckte jag att de kommit upp vatten nere i tvättstugan igen så idag ägnade Peter hela förmiddagen åt att spola både avloppet och infiltrationen för att förhoppningsvis få det eventuella stoppet att släppa. Det gick bra och massa skit lossnade. Men det har det ju gjort gångerna innan också och ändå blir det samma sak några veckor eller månader senare igen.
Troligtvis behövs infiltrationen göras om för att slippa detta elände med att skiten inte hinner rinna undan ordentligt. 


Dagen slutade iallafall bättre med en solig kväll. Barnen röjde runt lite på baksidan efter maten innan det var läggdags. Ljuvligt!
Den bästa tiden är nu! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0