Det blev bättre

Inatt har hela familjen sovit som grisar från början till slut, alla i sina egna sängar!!! 
Albin vaknade när pappan gick upp efter sex och parkerade sig i soffan framför tvn. Han älskar att sitta där på mornarna och kan sitta där knäpptyst i sin ensamhet i nästan två timmar. 
Jag vaknade till lite när Peter stängde dörren och låste men somnade om lika fort igen.
Elsa tog sovmorgon till halv åtta! Tack säger jag! 
Vi låg och mös en stund innan hon blev för nyfiken på vad brorsan gjorde och var tvungen att kolla 😊 
Fy så motigt det var att gå upp! Men när en barn kommer och sliter i sin blöja och menar att den är full och vill byta så har man inget val. Hela mitt huvud svämmade över av snor och huvudet bultade och kroppen värkte precis överallt.

Efter frukosten skickar jag ut barnen till farfar och jag passar på att vila.
Ungarna har knappt varit ute något på två dagar så frisk luft var väl behövt! De var nog ute nästan två timmar innan de kom in med rödblommiga kinder och gäspade. Elsa hade tom. lagt sig på mattan ute i lekstugan för att hon var så trött ❤️
Vi åt lite lunchliknande och så hoppade dom i säng. Elsa somnade men Albin hörde jag höll på med annat inne hos sig och var ut massor av gånger. Men jag var benhård och la tillbaka honom i sängen varje gång. Efter typ två timmar behagade han blunda tillräckligt länge för att somna! Han hann bara sova en kvart innan Elsa vaknade efter sin två timmars tupplur och hon stolpade rakt in till Albin och klappade honom (hårt) på kinden så han vaknade med ett ryck. Stackarn!

Till mellis blev det smoothie och de satt på första parkett

Sedan bestämde jag att vi skulle gå ut innan det blev mörkt. 
Ett jäkla sjå blev det att lyckas klä två trilskande ungar men ut kom vi tillslut och hunden skulle få gå en liten runda äntligen. 
Men hur är det egentligen möjligt att vi ALLTID hinner börja bråka/tjafsa/skrika/gråta innan vi ens kommit utanför tomtgränsen? 
Idag var det Elsa som ställde till en scen  och vägrade gå längre än till garaget. Jag och Albin fortsatte gå lite sakta och efter massa trug och gulligull hängde hon äntligen på. Men det gick inte fort. Varannan meter var hon tvungen att stanna för att plocka ur eller sätta ner dockan i vagnen. Om och om igen.
Albin hade med sig en sopborste som han sopade ihop barr och löv med medan vi väntade på Elsa. Tillslut fick han nog och gick i förväg hem och ner till farfar. 
Jag fick också nog tillslut och ställde vagnen i diket, tog Elsa i famnen och gick hem. Jisses vilken omständig sölkorv alltså!

Medan jag lagade middag satt Elsa och tittade på och snaskade majsringar
Hon har för övrigt gått runt och sagt "mamamamama" typ hela dagen! 😊❤️

Jag piggade på mig ju mer dagen gick idag och på eftermiddagen kände jag mig hyfsat bra. Bortsett från attack snorningarna och hostrosslet.
Jag beslöt mig för att åka och göra det ena av mina fredagsjobb efter middagen. Skönt att slippa det imorgon och det ligger ju så nära här hemma så det är smidigt.
Albin har sagt flera gånger att han vill följa med mig till mitt jobb och hjälpa mig dammsuga och idag passade ju bra! Han blev förväntansfull när jag frågade och bangade inte 😊
Han var jätteduktig och pratade konstant den tiden vi var hemifrån. Jag började nästan blöda i öronen 😉
Han hade med sig matlåda också som han åt tre gånger den stunden vi var där och innan vi åkte hem var jag tvungen att sätta mig och äta också. Såklart!

Vi var hemma vid halv sju och då tog vi en dusch, läste bok och sa godnatt. Han somnade på stört. 

Annars så tror jag nog att vi börjar återhämta oss lite nu. 
Albin har varit minst påverkad av oss, han tycks aldrig bli ordentligt snorig längre men han har samma rossel och hosta som jag, samt att han varit blek och slö.
Elsa slår världsrekord i att snora. Jag fattar inte hur en sådan liten kropp kan producera så mycket snor?! Som grädde på moset får man under inga omständigheter torka hennes näsa längre. Det är en fight vaaaaaarje gång. Typ två gånger i kvarten.
För min del börjar trycket i skallen och bihålorna släppa något och jag slipper tvinga ut eländet, det kommer istället som snorattacker då och då och det rinner som på Elsa typ. 
Peter var tillbaka på jobbet idag och han tycks också vara bättre. Han är nog piggast av oss alla den lyckosten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0