En ok dag med hopp om en bättre morgondag

Dagen har faktiskt flutit på riktigt bra. Det är ju inget drömscenario att vara sjuk själv samtidigt som man har två lite krassliga barn hemma också, men det gick bra! 
Vi har tagit det riktigt lugnt och jag har inte ens klivit ut pyjamasen. Tre maskiner tvätt har jag faktiskt lyckats ta hand om.
Albin lessnade lite på mig och Elsa under eftermiddagen och kilade ner till farfar för lite miljöombyte. Elsa och jag fortsatte bygget med tågbanan som plockades fram i förmiddags när farfar var här. 
Elsa är otroligt duktig på att både bygga tågbana och köra tåg på den. Kul tycker hon det är också.

Jisses vad det hinns stökas till när man är hemma och inne en hel dag. Det känns som alla leksaker slitits fram och lite till
Ungefär som när det varit barnvakt i huset 😉

Jag har känt mig piggare och piggare ju längre dagen gått, förutom en ilsk huvudvärk, men nu framåt kväll har värken i bihålorna kommit tillbaka och just nu bultar det rejält. Jobbigt att ligga ner. 
Innan Albin la sig tidigare ikväll tog jag tempen på honom för både jag och Peter tyckte han kändes lite varm. Mycket riktigt! Han trampade 37,7, ingen jättefeber men ändå feber. Helt otroligt att detta elände aldrig tar slut!

Imorgon är min plan att jobba. Hoppas nu på en bra natt och att jag vaknar pigg, fräsch och utvilad om några timmar!


Jag hörde Elsa inifrån hennes rum men när jag tittade in såg jag henne inte. Helt plötsligt sticker hon fram huvudet bakom byrån och säger "hej!". Haha! Sötunge ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0