Fast i en stol och dyk i badkaret

Igår när vi kom hem från jobb och dagis gick faktiskt båda barnen och la sig nästan frivilligt. Och inom en halvtimme sov båda två! Tom. Albin 😊 15 timmars vecka på dagis är slitsamt med andra ord 😉
Jag som återigen fått en ond hals och en snorig höger näsborre (som jag kan snyta flera liter snor ur var dag) la mig på soffan i sällskap med play på datorn och virkningen. Fast först gjorde jag ett par sådana där tråkiga måste saker, som man skjuter på in i det längsta. 

Efter cirka 1,5 timme kom en yrvaken Albin och kröp upp bredvid mig i soffan ❤️ När klockan närmade sig tre beslöt vi oss för att göra lite smoothie till mellis. I samma veva kom farfar in och var lite sällskapssjuk och Elsa vaknade också. 
Vi drack smoothie och knaprade pepparkakor tillsammans 😊

Albin fick för sig att leka med stolen och fastnade tillslut i den
När han kom loss hängde han med farfar ner till honom.
Jag och Elsa började styra med mat. Hon i sitt kök och jag i mitt 😊 Kramades och gosade gjorde vi också. Hon är otroligt kelsjuk den lilla damen ❤️

Pappan kom hem och efter maten hoppade jag och barnen i badkaret. Elsa hade så bråttom att få komma i att hon faktiskt nästan dök i med kläderna på. Medan jag tappade upp vattnet i badkaret stod Elsa otåligt vid kanten och plaskade med vattnet ur kranen, jag stod precis bakom vid handfatet med en vass nagelsax i näven och klippte ut en poängkod ur ett blöjpaket. I ögonvrån ser jag Elsa luta sig framåt och ner i badkaret och jag ser sedan hur hon tappar fotfästet och benen for uppåt och överkroppen neråt, ner i badkaret. Jag lyckas få tag i hennes ena smalben precis innan hon dunkar pannan ner i badkaret och vattnet! Alltså herregud vilken pulshöjare 😊 Hon själv blev inte speciellt tagen av händelsen. 



Kommentarer
Postat av: Lule tjejen - mamma till wille

Farligt lite med att leka med storlar

Ps: var med i min nya tävling att vinna kanske en julklapp eller en julklapp till din vän, uppe nu! ;)

2015-11-14 @ 06:57:09
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0