Fredag 13.e

Fredag IGEN! Helt seriöst! Var tar veckorna vägen? Det är ju alltid fredag känns det som.

Barnen var hemma med farmor och farfar.
Jag kom hem från mina jobb vid ett. 
Albin var ute och hjälpte farfar att meka bil. Elsa sov och farmor skurade i köket. Man tackar! 
De hade haft det bra här hemma under förmiddagen. Farmor hade haft med sig en pumpa som de hjälptes åt med att tillaga. Albin hade skurit, skurit och skurit resterna med skalet i jättesmå fina bitar och sedan hade han och Elsa grejat med dem i deras kök i en evighet. 
Albin hade mest stekt dem och Elsa mickrade dem 😊

På eftermiddagen tog farmor med sig ungarna ut och jag grejade lite här inne i lugn och ro. När farmor åkte hem gick ungarna ner till farfar istället och var där tills pappan kom hem. 

Middagen som varit en fröjd hela veckan blev denna dag till en flopp. Ingen av de små åt självmant. Albin lyckades iallafall tillslut peta i sig sina tre köttbullar och fick därmed lite saltapinnar till fredagsgott. 

Dagen avrundades med lite disco 😊
Elsas dans består nästan enbart av att snurra just nu. Att snurra en hel låt är inte optimalt 😉


Första natten i eget rum gick faktiskt ganska bra. Hon sov inte hela natten men hon befann sig i sin säng hela natten 😊 Pappan var in till henne två gånger och sällskapade tills hon somnade om. Vid sex vaknade hon igen och då la jag mig på madrassen på golvet inne hos henne, hon somnade aldrig om men låg iallafall kvar i sin säng nöjd och drog sig ett bra tag.

Ändå fick vi inte ha sovrummet för oss själva inatt, Albin kom nämligen in och la sig istället. Jag märkte inget utan han helt plötsligt låg han där bredvid mig bara ❤️ 


Innan vi somnade på kvällen hann vi läsa om vad som hänt i Paris under kvällen. Fy fan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0