Kalas i storstan

Vi gjorde ett stopp i Täby påvägen in till stan. Nya telefoner blev införskaffade och jag skriver på den i detta nu 😊 Vi uppsökte sedan en leksaksaffär och barnen drömde sig bort. Albin har fått för sig att han vill ha en symaskin och en sådan hittade han såklart. Elsa botaniserade bland dockorna 
vi gick därifrån med varsina nya bilar/fordon införskaffade. 
Sedan tog Elsas humör slut och hon blev en riktig gnällfia. Vi åt på Subway. Eller inte Elsa, hon satt mest bara och surade och dissade allt jag erbjöd. Hon var så trött den lilla stackarn, hon hann bara sova en tjugominuters vila i bilen och så förkylning på det. Och tänder tror vi.

Vi åkte vidare in mot stan och Elsa fortsatte sura och hann tyvärr därmed inte med att powernapa. Hon och jag tog en promenad runt Odenplan och en sväng längs Sveavägen i hopp om att hon skulle somna i vagnen. Vilket hon inte behagade göra så vi anslöt till kalaset istället.

Vi fikade massa gott och barnen skötte sig exemplariskt! De körde mest med sina nyinköpta fordon och var så nöjda 😊 Albin djupdök ner i Isaks leksakslådor och hittade massa spännande prylar.
Klockan gick fort och Elsas humör hann ta slut innan vi kom därifrån. Hon visade sällskapet att hon inte alltid är sådär gullig och söt 😉 

Vi var hemma halv åtta och en halvtimme senare var båda barnen lagda och sov. Båda höll sig vakna timmen hem i bilen. Det var med nöd och näppe för Elsas del men då blev Albin akutkissnödig så vi var tvungna att stanna till vid en bussficka. 

Albin har varit fantastisk gullig och förståndig hela dagen. Inga onödiga tjafs (nästan) och i köpcentret var han helt exemplarisk! 
Elsa skötte sig också fint, bortsett från när tröttheten tog över 😊

Dagens kalasfinisar ❤️❤️Kommentarer
Postat av: Farmor

Albin har mognat jättemycket. Nu är det inte bara att han säger att han är stor utan han ÄR det. Fina killen :-)

2015-11-16 @ 08:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0