Lördagen. Gympa. Loppis. Tacos.

Barnen vaknade runt sex som vanligt men tassade gladeligen in till mostern 😊
Skönt att fĂ„ somna om igen men vid halv nio fick jag motvilligt masa mig upp, syrran och jag hade nĂ€mligen bestĂ€mt att Ă„ka in pĂ„ Friskis och Svettis familjegympa som började halv tio. 
Albin var taggad och förvĂ€ntansfull och han blev inte besviken nĂ€r vi kom dit. Det var första gĂ„ngen vĂ„ra barn fritt fĂ„tt springa sig trötta i en stor gymnastiksal. MYCKET uppskattat och lyckat 😊
Det var hinderbana som gĂ€llde och de sprang, balanserade, kröp, hoppade, klĂ€ttrade och dansade för glatta livet. 
Egentligen Ă€r det frĂ„n tvĂ„ Ă„r men Elsa hĂ€ngde med bra Ă€ndĂ„. Inga problem alls. Och musiken fick det att sprĂ€tta i benen pĂ„ henne 😉
VĂ€lbehövlig vĂ€tskepaus. 

En halvtimme senare ballade hinderbanan ur helt. Det börjades leka med rockringatna, hopprepen blev hÀstgrimmor, konerna anvÀndes som hattar och det sprang ungar kors och tvÀrs. Alla hade det vÀldigt kul. Stora som smÄ.
BÄde Albin och Elsa var mer Àn nöjda nÀr timmen hade gÄtt och alla barnen varit jÀtteduktiga att hjÀlpa till med att stÀda ihop allt.
En banan i magen satt dĂ„ fint 😊

Vi Äkte vidare pÄ loppis.
Albin Àr en hejare att loppisfynda, han lyckas alltid hitta smÄ billiga prylar, oftast olika slags fordon, som han blir riktigt nöjd över. Denna gÄng hittade han en kassaapparat som han pratat lÀnge om att han velat ha, en fungerade leksaksborrmaskin, en grÀvskopa med gripklo och en gatsopmaskin. Den sist nÀmnda har han suktat efter hela hösten efter att han sett nÄgot liknade i en katalog.
Elsa dĂ€remot var slutkörd efter gympan och hade inget humör kvar. Hon slĂ€ngde sig pĂ„ golvet och vrĂ„lade flera gĂ„nger nĂ€r hon inte fick pilla pĂ„ vissa saker. Tillslut hittade hon ett lok i en pĂ„se under ett sĂ€ljbord som hon fastnade för. Det visade sig att det tillhörde vagnar, rĂ€ls och lite annat plock till det dĂ€r loket som vi motvilligt fick med pĂ„ köpet 😉
Jag fyndade en hel hög med "nya" godnattsageböcker. Tycker det Àr sÄ trÄkigt att lÀsa samma bok flera gÄnger sÄ böcker kan man inte fÄ för mycket av.
Allt detta kostade oss inte mer Ă€n lite över hundra kronor! Helt fantastiskt! 😊 
Sedan blev det lunch pĂ„ Donken. Albin har pratat om att Ă€ta hamburgare i ett par veckor sĂ„ han blev glad. ÄndĂ„ Ă„t han inte upp.... 

Hemma började utforskandet av de nya leksakerna och resten av dagen var rĂ€ddad med andra ord 😊

Jag var fruktansvĂ€rt trött och gick och la mig. Jag tror jag sov tvĂ„ timmar!!! Jisses! LikasĂ„ i fredagseftermiddag efter  middagen var jag tvungen att lĂ€gga mig en stund, ögonen gick i kors och jag klarade inte av att sitta upp. DĂ„ sov jag nog en timme, sedan kom Elsa in och vĂ€ckte mig. 

Syrran stod för maten, jag avsade mig allt vad mat innebĂ€r denna helg, sĂ„ hon bjöd pĂ„ Tacos. Gott och efterlĂ€ngtat! Till efterrĂ€tt Ă„t vi banan i ugn med choklad och marshmallows. Evigheter sedan sist. Gott det med! 

Albin och pappan fick Ă€ntligen tummen ur och klippte av hans Beatlesfrisyr. Jisses vad tjockt hĂ„r grabben har! Med en tablettask i nĂ€ven sĂ„ satt han hyfsat stilla dessutom. 
Nu Ă€r han en tuff liten snaggad grabb igen 😊 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0