Och så kom äntligen fredagen

Såhär lång som denna vecka känts var det evigheter sedan det känts, men idag vaknade vi äntligen upp till en fredag! Albin har frågat varje morgon sedan i måndags om det är fredag och om vi ska åka ner till mormor och morfar nu 😊
Natten var lite orolig för oss alla tror jag. Elsa knorrade några gånger hörde jag men jag tror Peter var in till henne eller om hon somnade om själv. 
Jag vaknade helt ihop klämd mellan Peter och Albin. Han hade lyckats smita ner bredvid mig utan att jag märkte något. Det var så trångt att jag tog min kudde och la mig åt andra hållet istället, med huvudet ner vid fotändan. Mycket smart lösning 😊 Jag sov så bra att jag höll på att försova mig! 
Oj vad skallen värkte när jag kom upp och i näsan var det totalt stopp. Tog en alvedon och drog iväg till jobbet.
Under natten hade de första snöflingorna kommit och trappan var liiiite vit 😊 
Huvudvärken släppte på vägen till jobbet men jag kände mig helt kocko i skallen ändå. Jag glömde saker, tappade saker och började göra saker i en helt annan ordning än jag brukar. Knas!

Efter jobbet svängde jag ner en snabbis på stan och hälsade på i blomsterbutiken ❤️

Sedan åkte jag hem. Skönt att bara ha ett jobbuppdrag, eftersom jag och Albin grejade andra stället igår 😊 

Hemma möttes jag av två slöa barn och farmor och farfar. Jag hade bett om att försöka hålla Elsa vaken så hon istället förhoppningsvis skulle sova på bilresan, så hon var bra mör och grinig när jag kom hem vid halv ett.
Farmor stannade turligt nog kvar så jag kunde packa åt oss i hyfsat lugn och ro. Egentligen skulle jag fixar våra väskor tidigare i veckan men denna vecka har ju varit lite hur som helst med allt så jag har varken hunnit eller orkat.
Peter kom hem lite tidigare från jobbet också och vi kom iväg innan tre.

Nu har vi tagit oss igenom trängseln i Stockholm och närmar oss Södertälje. Därefter brukar det gå som på räls. 

Albin har snarkat sedan innan Stockholm och Elsa också. Men hon vaknade till lite nu för en stund sedan men ser ut att somna om snart igen. Lugnt och skönt 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0