Onsdag

Jag hämtade två spralliga barn vid tolv. I bilen hem hade jag fullt sjå att hålla Elsa vaken och väl hemma dröjde det ändå närmare en timme innan hon lät sig somna. Vad är problemet liksom?
Albin däremot gjorde mig så glad när han utan några protester eller larv, satte sig på toan och på riktigt försökte göra nummer två. Vi har ju en tid nu haft nästan dagliga diskussioner och bråk om den saken så när han (nästan) frivilligt tar saken i egna händer, och dessutom får utdelning, blir man som mamma otroligt glad och lättad 😊

En timme efter vi kom hem fick vi besök av småsysslingarna och deras mamma. Det var jättelänge sedan vi träffades och lekte så det var på tiden! Vi härjade ute i nästan två timmar så Elsa fick sova inne i lugn och ro.
Fikamellis gick vi in och avnjöt och Elsa anslöt till gänget. 
Sedan var det fullt ös inom dessa fyra väggar. Jisses vilken ljudvolym fyra ungar kan åstadkomma. 

Resten av kvällen var vi alla slöa. Jag körde ett varv med både dammsugare och mopp efter middagen. Wienerbröden som vi åt som efterrätt smulade rätt bra om man säger så.... Och när jag ändå höll på så svepte jag över nästan hela övervåningen.

Barnen somnade som stockar innan sju! 😊 

Barnen pratade med farmor i telefonen och Elsa tyckte det var skitskoj! Trots att hon inte pratar 😉 Hon blev arg när vi var tvungna att lägga på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0