Onsdag med jobb och fortsatt sjukt

Igårkväll hann jag bara sova tre minuter innan jag vaknade av att Albin kom smygande och hade som plan att krypa ner hos oss. Min plan var inte den samma, jag ledde tillbaka honom in till sig, under protest, och stoppade om sa godnatt. Han stannade kvar och somnade om.
Jag hade svårare att somna om, täppt och ont överallt i hela huvudet. Det blir arton gånger värre när jag ligger ner så jag försöker ligga högt med huvudet men då får jag ont i nacken istället.

Fem imorse vaknade Elsa, nio av tio gånger hon vaknar somnar hon om själv men inte denna gång. Jag gick in och satte mig på puffen bredvid och höll handen. Hon började få rethosta och kunde inte somna. Efter tjugo minuter var jag sjukt kissnödig och sa till henne att jag skulle gå på toa, hon tillät det och när jag sedan tittar in till henne har hon hunnit somna medan jag var på toa.  
Jag kröp ner i min säng igen och en halvtimme senare ringde klockorna. Givetvis hann jag somna om och hade sedan galet svårt att vakna till liv igen. Planen var ju att åka och jobba så jag var illa tvungen att gå upp, men Albin hann koka låtsas kaffe och bjuda mig på tårta innan jag kom så långt 😊

Jag tog med mig ungarna och lämnade påvägen av dem hos farmor. 
Jobbet gick bra! Jag hade faktiskt frågat min chef om hon inte kunde följa med så vi kunde hjälpas åt, vilket hon också gjorde. Märkligt nog kände jag mig riktigt pigg och stark i kroppen, medan huvudet känns helt översvämmat och sprickfärdigt. 
Farmor hade kokat en termos med "förkylningste" åt mig som jag skulle ta med och dricka av. Jag lydde ordern 😉
Två timmar senare var vi färdiga och kunde åka hemåt igen.
Lite efter elva hämtade två glada men något trötta barn. De hade ätit pannkakslunch och det fanns några över till mig!
Tillslut lyckades jag få med mig de båda, samt hunden som varit hos farmor sedan i måndags, med hem.

Vi var hemma framåt halv ett. Albin slank ner fort som attan till farfar, för att slippa vila. Där blev han sedan kvar hela eftermiddagen.
Jag och Elsa la oss för vila här hemma. 
Musten gick ur mig helt och jag blev helt sänkt. Tyvärr sov Elsa bara en timme. Typiskt! Jag gjorde ett försök att bädda ner oss båda i vår säng och somna om igen men det gick inte. Turligt nog var hon nöjd och skötte sig själv så jag kunde ligga kvar i sängen halvt medvetslös. 

Jag lyckades pallra mig upp och sätta igång middagen framåt fyra. 
Efter maten stöp jag i säng igen. Lite senare tappade jag upp ett varmt bad och gottade mig i. Det gjorde nog susen för resten av kvällen har jag känt mig mycket piggare! Dock blir det jobbigt nu igen när jag lagt mig i sängen. 

Hoppas på bättring imorgon. Är trött på den sabla värken nu! Och allt snor!!!! Jisses vad snor jag snyter. 
Och så tänker jag: tänk om Elsa haft liknande besvär och ont men inte kunnat förmedla oss det. Hon snorar ju också i mängder och har gjort länge nu. Stackars lilla stumpa ❤️😔 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0