Dag 1 på inskolningen avklarad

Det här med att börja på dagis är väl inte så märkvärdigt verka Elsa tycka 😉
De första fem minutrarna satt hon i mitt knä men sedan fick hon se två lite äldre tjejer leka med dockor i ett annat rum så  hon kilade bort dit, och efter det brydde hon sig inte om mig resten av tiden. Hon utforskade och lärde känna de nya kompisarna helt på egen hand.
Vi var bara där en timme idag men det räckte för att hon skulle somna som en klubbad säl i bilen hem.

Albin ville hellre stanna kvar hemma med farfar idag och jobba. De eldade ris och åt matsäck ute. 

När det var dags att vila middag var jag nära till att säga upp mig som mamma och fly fältet. 1,5 timme tog det för Elsa att somna och innan det var hon så trött att hon vände ut och in på sig själv. F*N så jobbig hon är ibland alltså! Det värsta var ju att vi eggade upp varandra dessutom och när jag lämnade rummet stod hon och vrålade som en stucken gris. När jag tillslut gav upp och satte mig ute i köket och drack kaffe istället fick hon nog rätt som det var och gav upp. Haha! Helt otroligt.
Det märkligaste var nog ändå att Albin (som egentligen inte ville vila) lyckades somna inne på sitt rum till allt oljud från mig och Elsa i rummet intill. 1,5 timme senare kom han ut till mig i soffan ❤️

När vi väckt Elsa gick vi ut, men fy så det blåste kallt! 😔 Vi gick bara en liten runda med hunden innan vi gick in igen. 

Nu har vi ätit mat och legobygget är i full gång. Snart dags för bompa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0