En mycket välkommen fredag

Alltså mitt huvud är kaos efter denna vecka. Jag kände mig som en trasa i eftermiddags, huvudet bultade och jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna.
Man är inte van vid att ha så mycket på gång samtidigt! Det är väckarklocka varje morgon, tider att passa både till dagis och jobb, lämningar och hämtningar, handling och matlagning och massa andra måsten. Mitt huvud har gått på högvarv vill jag lova. Men nu är det helg och då slipper vi iallafall passa massa tider. 

Idag var det jobb för min del och barnen var hemma med farmor och farfar.
Jobben gick bra och jag var hemma vid ett. 
Det var bara hem och vända i stort sett för vi skulle träffa småsysslingarna på Drömkåken hade vi bestämt.
Elsa låg och snarkade och sov så gott så henne fick vi väcka. Två timmars middagsvila får räcka 😉 Albin däremot var både högt och lågt. Övertrött delux. 
Pappan ringde och sa att han var på hemväg redan så vi bestämde att han också skulle stanna till på Drömkåken.

Vi åt och lekte. Eller Elsa drack bara sin Festis och struntade helt i bullen. 
En väldigt härlig eftermiddag och vi satt ute och fikade.
Ett par timmars lek mäktade vi med innan barnen, speciellt Albin, började balla ur och leva rövare. Vi satte oss i bilen och åkte hem.
Pappan hade åkt hem tidigare för att passa på att fortsätta med golvet i Elsas rum. På egen hand medan ingen annan hjälpreda var hemma 😉 Han var precis färdig när vi kom. Perfekt! Jättefint blev det. Nu är det bara lister kvar!

Resten av eftermiddagen var väldigt kaotisk. Jag var så trött att jag inget hellre ville än att få lägga mig och blunda i tio minuter, men eftersom Peter var i fixartagen kunde jag inte det. Jag och Elsa sorterade gårdagens tvätt istället. Jag parade ihop strumporna och hon slet isär dom igen....
När jag äntligen kunde sträcka ut mig på soffan fick jag två barn hoppandes på mig också. Väldigt avkopplande.
Albin som fortfarande var på sitt allra bästa härjarhumör skrek och höll på så mycket han bara orkade. Helt sanslöst! Tyvärr smittar det av sig på lillasystern också så även hon vrålade och hade sig. Jag flydde ner till tvättstugan 😉
Tillslut blev klockan äntligen så mycket att fredagsgottet kunde plockas fram och Bompan sättas igång. Då blev det tvärtyst i detta hus. 

Nattningarna gick som en dans och jag la mig i ett bad. Så skönt! Sedan piggade jag på mig lite och nu är klockan elva och jag är fortfarande vaken märklig nog! Fast nu stänger jag butiken. 
Peter sussar ute på soffan sedan en timme tillbaka. Jag har hunnit natta om Albin som vaknade med en ond fot, jobbig hosta och kissnödig. Nu tror jag han somnat om igen ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0