Fredag igen

Vanligtvis kommer ju farmor hit på morgonen och passar barnen tillsammans med farfar medan vi jobbar, men idag hade hon annat hon ville göra så farfar skulle tämja vilddjuren själv.
Både jag och Peter var lite nojiga över det så vi bestämde att jag skulle åka hem direkt efter mitt första pass och sedan ta andra passet senare på eftermiddagen när Peter kommit hem.
Jag kom hem vid halv tolv och då var de i full färd med att luncha pannkakor nere hos farfar. Allt hade gått fint under förmiddagen, de hade mestadels varit ute och grejat.
Albin åt fem pannkakor och Elsa två nästan. Sedan gick vi hem till oss för vila. Elsa somnade så fort hon la huvudet på kudden, medan Albin kämpade emot i nästan två timmar för att slippa vila, men tillslut slocknade även han. Under tiden hann Jessica komma hit. Kul att se henne, länge sedan sist! 

Hela eftermiddagen väntade och väntade jag på att Peter skulle komma hem så jag kunde åka och köra det sista 1,5 timmes jobbet för denna vecka. Vanligtvis brukar han ju komma hem någon timme tidigare på fredagar men typiskt nog inte denna dag. Framåt halv fem kom han äntligen! Middagen stod i lergrytan i ugnen och puttrade och jag fick lita på att Peter förstod mina instruktioner innan jag snabbt for iväg. Fy satan så hungrig jag var! Jag är ju van att äta middag innan fem och nu dröjde det till efter halv sju!!! 
Jobbet gick iallafall bra och Jessica hängde med som sällskap.
Jag åt som en häst när vi äntligen var hemma igen och det var så gott! Elsa la sig och skötte sig själv medan vi åt och Albin satt uppe lite längre och tittade på tv i godan ro.

Resten av kvällen bestod av soffhäng med massa gott uppdukat och virkning. Perfekt kväll! 😊


Och Elsa hade namnsdag!
Albin och farfar hade sjungit för henne 😊 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0