Fredag

Idag hade jag jobb som vanligt och iom. det fick pappan hänga med Elsa till dagis. 
Natten var faktiskt riktigt bra! Elsa sov mer eller mindre hela natten och Albin var uppe och kissade en gång. Tror jag. Jag var nästintill medvetslös inatt och som omväxlingsskull vaknade Peter.

Albin som i normala fall inte hade dagis idag ville hellre hänga med farmor, så jag skjutsade honom till henne halv sju imorse innan jobbet.
BURRR!!! Så kallt och mörkt det är om mornarna nu! Fem minus imorse 😔
Jobbet gick bra. Eller iallafall på mitt första ställe. När jag satt i bilen påväg till andra kunden kom jag på att jag glömt nyckeln!!! Attans! Jag åkte ändå dit i förhoppning om att det skulle vara någon där men nä, det var igenbommat.  Jag åkte hem istället, letade upp telefonnumret och frågade om jag kunde komma på måndag eftermiddag istället för att slippa åka tillbaka igen MED nyckeln, och det spelade inte dem någon roll så jag kunde stanna kvar hemma. 
Pappan och Elsa hade just ätit lunch efter ha kommit hem från dagis.
Dagis hade gått galant även idag och de hade mestadels vistats i olika rum. Elsa hade bara tittar någon gång ibland om pappa var kvar. Duktig tjej! ❤️

Jag och Elsa tog ett snabbad, packade ihop det sista och satte oss sedan i bilen för att hämta upp Albin hos farmor innan vi äntligen styrde ner mot mormor och morfar. Albin var riktigt otålig att få komma iväg 😊
Färdigpackad och otålig Elsa 😊

Dom hade annars haft det bra idag farmor och han. De hade varit ute och mött pappas farmor. De hade varit i lekparken och besökt leksaksaffären. Grabben hade tydligen charmat till sig en plog och saltbil. Lycklig!


Det dröjde inte jättelänge innan båda barnen sov. 
Elsa protesterade en del först men slocknade sedan.
Albin bad om att hålla handen innan han slöt ögonen och började snarka ❤️
(Jag frågade om han hade saknat mig idag och fick till svar:
- Nä, jag har bara saknat mormor.)


Tänk så skönt att vi kunde åka så tidigt! Vi slapp sitta i eftermiddagsköerna genom Stockholm och resan flöt på fint.
Strax efter Södertälje vaknar Elsa och är skitsur. Hon lyckas tom. väcka Albin. Elsa surar sedan konstant. Som vanligt när vi åker.
Lite efter Norrköping stannar vi för en bensträckare och passar på att titta in på Nostalgiladan.

Det fanns mycket att titta och pilla på 😊
Sedan åkte vi vidare den sista lilla biten och var framme hos mormor och morfar redan vid femtiden! Så skönt att slippa komma fram så sent.

Båda barnen stolpade in utan att vara det minsta blyga och hade bråttom att inventera leksakslådorna.
Till mat blev det tacos. Gott! 😊

Albin blev sådär akutkissnödig utan att det kom något och jag tyckte han kändes lite varm. Tempen visade 38 grader. Så onödigt när han mått bra under dagen och inte klagat något över kisseriet.
Jag ringde 1177 ikväll igen men det var så lång kö att de bad en ringa tillbaka senare. Jag testade flera gånger och hamnade tillslut i kö. Plats 28. Fem minuter senare hade jag fortfarande plats 28. Jag orkade inte med det och la på. Istället har jag rådfrågat moster sjuksyster både igår och idag och eftersom han är ändå relativt opåverkad och inte jättehög feber så tyckte hon vi kunde avvakta.
Resten av kvällen ägnades åt att försöka få grabben att bajsa.
Fy så jobbig han är som fått för sig att det är äckligt att bajsa och istället håller emot så länge han bara kan. Men efter mutor med att gå till affären och glass så blev det äntligen resultat sent nu ikväll! Tjoho!!! 😊 Ingen är gladare för bajs än vi 😉

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0