Lördag

Barnen vaknade redan vid sex! Albin var otålig på att få träffa mormor och morfar och Elsa hakar ju på. Kvart över sex stod de vid grinden och ropade ner i trappan. MORMOR! MORFAR! 
Haha! Mormorn kom upp och tog hand om morgonbestyren.

På dagens agenda stod barnloppis för mig och mamma, medan övriga familj drog iväg på rally under förmiddagen.
Jag och mamma fyndade lite åt barnen, mest dagis tröjor till Elsa och några böcker. Vi åkte sedan vidare och besökte ytterligare två loppisar. Ett pussel till Albin och en baburshkdocka till Elsa blev fynden där. Ett besök på Kappahl, Lindex och Ica hann vi med innan vi styrde hemåt. 

Strax efter vi kom hem, vid halv två, kom de andra också hem. Två trötta barn som varit vakna sedan sex och spenderat halva dagen ute. Elsa var klok och hade tagit sig en tupplur i bilen hem.
En kort liten återhämtningspaus inne med lite mellis och så gick vi ut igen. Får passa på att njuta av en härlig höstdag. 
Jag fick hjälp av pappa med att städa ur det sista ut växthuset. Skönt! Nu är det färdigt för iår och rengjort inför en ny säsong nästa år. 
Barnen fick leksällskap av farmor som kom förbi med småkusinerna. 
Tiden gick och till sist insåg vi att klockan var fem! Hög tid att styra med middag! 
Albins trötthet slog till pangbom och var inte så jätterolig att umgås med. Han hade väldigt svårt att hålla sig vaken stundvis 😊
Elsa var också bra sliten men höll ihop bra till det var dags att byta om till pyjamas, då brakade hon ihop i gap och skrik. 
Dom somnade omgående bägge två strax innan sju ❤️
Hjälps åt att lägga pussel. 


Under kvällen hände sedan något, båda barnen blev huxflux superförkylda! Bara sådär så började båda snora och snörvla i sömnen. De sov ändå bra hela kvällen, fram till när jag skulle gå och lägga mig vid elva. 
Albin vaknade till lite halvt, först var han inte kissnödig men sedan var han det iallafall, upp på toa och sedan snyta näsa. Han somnade sedan om inne hos sig. Men jag hann inte ens in i sovrummet förän Elsa vaknade och gnällde så eländigt. Hon fick komma över till oss och pappan tröttnade efter bara några minuter på hennes snörvlande, tuttande på nappen och allt snurrande så han tog sitt täcke och kudde och bäddade ner sig på madrassen inne på Elsas rum istället.
Elsaböket och gnället fortsatte, i stort sett hela natten. Hon och jag har bara sovit små korta stunder mellan alla gnälliga och bökiga uppvak. 
Framåt morgonen låg även Albin inne hos oss helt plötsligt. Han hade sedan lessnat och trakasserat pappan. 

Ingen toppennatt med andra ord. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0