Onsdag

Jobb och dagis stod på schemat.
Min hosta och luftrörstäppa hade förflyttat upp sig en bit och börjar släppa lite. Märkligt nog känner jag mig hyfsat kry i övrigt. Men att hosta och kraxa är jobbigt nog det med.

Jag hämtade två glada barn på dagis vid tolv. Elsa blev så till sig när hon såg mig att han slet av sig haklappen och försökte klättra ur stolen 😊 Och Albin hade inte haft någon mammalängtanattack. Skönt!
Vi åkte hem och vilade. Elsa hade otroligt svårt att hålla sig vaken hela vägen hem men med nöd och näppe lyckades jag distrahera henne. Hemma tog det bara fyrtiominuter för henne att somna 😉 Snabbare är dagen innan iallafall.
Albin kunde inte koppla av hur välbehövligt det än må ha varit med en tupplur.
Elsa vaknade på tok förtidigt och nu när hon legat på madrassen inne på sitt rum så går hon ju upp själv. I spjälsängen brukar hon bara vända på sig och somna om om hon vaknar. Eftermiddagen var gnällig värre för båda barnen och de hängde som små apor i mina armar och ben, men helst ville de sitta i knät. Samtidigt. 

Farmor kom efter middagen och agerade barnvakt, tillsammans med farfar, medan vi var iväg på föräldramötet.
Mötet gick bra och det var väl egentligen inget nytt på dagordningen. 
Vi var hemma vid halv nio igen och båda barnen sov. Albin hade tydligen haft svårt att somna och låg och grät efter mamma och pappa ❤️ Hjärtskärande tyckte stackars farmor.
Troligtvis glömde han besöka toaletten innan han la sig för lite senare hör vi hur han går upp ur sängen och strax efter börjar gnälla, Peter går dit och utbrister: Han kissar! 
Där står han, mitt på golvet i en stor pöl och är förtvivlad den lille stackarn. Efter en (högljudd) duschning dimper han ner i sängen igen och somnar bums och sover hela natten.
Idag har han inget minne alls av vad som hände 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0