Tisdag

Idag var vår plan att pappan skulle varit med Elsa på inskolningen så jag kunde jobba mina vanliga tisdagstimmar, men det dök upp en grej på hans jobb som han var tvungen att vara med på, och för att jag skulle slippa gå miste om en tredjedel av min veckoarbetstid för EN timmes inskolning så bestämde vi att hon fick vara hemma med farfar som vanligt på tisdagar. 

Jag vaknade med världens huvudvärk imorse. Elsa har knorrat/vrålat flertal gånger inatt så det kanske beror på det? Förvisso behöver inte jag engagera mig något om nätterna eftersom Peter sedan en tid tillbaka har sängplatsen närmast Elsa men man vaknar ju ändå.
Troligtvis är det väl fler tänder på gång kanske. Borde ju vara det iallafall.

Imorse var det KALLT!!! Peter var snäll och gick ut och startade upp båda bilarna en stund innan vi åkte så vi slapp iallafall skrapa rutor och frysa om rumpan 😊
Jobbet gick bra och huvudvärken höll sig faktiskt borta ända till hemvägen.
Jag hämtade Albin på dagis och fick veta att han innan lunchen helt plötsligt blivit helt förtvivlat ledsen och bara grät efter mamma ❤️ Han var otröstlig och fröknarna blir lika förskräckta varje gång det händer att han blir ledsen eftersom det typ aldrig händer. Detta var nog tredje gången på lite mer än 1,5 år som han blivit så utom sig på dagis.
Idag hade han bara ylat efter mamma men när det började äta lugnade han ner sig tillslut och när jag hämtade honom en halvtimme senare var han sprudlande glad igen.
Tidigare under dagen hade han tydligen fått sig ännu en känga på kinden av en av sina kompisar.... 

Hemma möttes vi av en sovande Elsa.
Albin gick också och la sig men han somnade inte förän jag kröp ner bredvid honom. Då dröjde det inte ens fem minuter. Mammamysnödig pojk ❤️
En kvart senare började Elsa vakna så jag och hon låg och mös en stund i vår säng innan hon blev less och lämnade mig.
Min huvudvärk dunkade och jag kom på att jag endast ätit fyra digestivekex på hela dagen! Rostat bröd till mellis satt fint. 
Vi fick tjata upp Albin från sängen. En riktig liten latmask 😊

Jag hade med mig denna vagn hem idag och tanken var att den kunde fungera som bla. dockvagn 
Och det tyckte Elsa också 😊 Hon bäddade och grejade om och om igen, hela eftermiddagen. 


Jag har ingen lust alls att ge mig ut på eftermiddagarna nu när det är kallt och ruggigt 😔 Båda barnen hade varit ute på förmiddagen så vi struntade faktiskt i att gå ut. Istället ringde vi moster och gratulerade på födelsedagen.

Nu är båda barnen lagda och jag ska hoppa in i duschen. 

Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

Tack för samtalet det värmde

2015-10-06 @ 20:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0