Torsdag med kvällsjobb

Barnen var fortfarande hängiga och fick hållas hemma. Jag fick ändra mitt morgonjobbspass till ett kvällsjobbpass istället. En av fördelarna med detta jobb, att det till viss del är väldigt flexibelt.

Efter frukosten (och den gröna smoothiesen 😊)  gick vi ut på en promenad 
Och efter promenaden hjälpte vi farfar med att räfsa löv
sedan tröt humöret, främst på Albin. Han hade svårt att ta sig för något och det resulterade i att han istället frös. 
Vi gick in och fixade lunch istället. 
Efter lunchen bäddade vi ner oss tillsammans i sovrummet och slog på en film. Elsa somnade efter mycket stök och bök. 
Albin låg länge lugnt och fint och tittade på tvn men sedan kände han antagligen att han höll på att somna så då kunde han inte ligga stilla längre. Han gick upp och började greja, vilket resulterade i att Elsa vakna efter bara en ynka halvtimmes slummer.

Vi åt en rejäl mellis. Båda barnen åt dåligt till lunch och jag som åt bättre var även jag hungrig igen. Sedan gjorde vi oss iordning och packade in oss i bilen lite efter klockan tre och styrde mot pappans jobb. 
Vi mötte upp honom där när han slutade, så jag fortare kunde komma iväg till jobbet och fortare komma hem igen. 
Jobbet flöt på men det är lite läbbigt att vara kvar själv där när alla gått hem för dagen. Jag var färdig vid halv åtta och stannade till på Ica för lite helgshandling innan jag åkte hem. 
Jag var hemma vid halv nio. Huset var helt tyst. Båda barnen hade somnat hyfsat lätt. Albin hade dock legat och gråtit efter mamma en stund innan han slocknade ❤️

Vid elva vaknade Albin med växtvärk i sitt ben och var jätteledsen. Han fick komma och ligga hos oss och somnade fort om. Jag med! Och resten av natten sov vi som grisar.


Såhär söt var Elsa på morgonen 😊
Knäppfian! ❤️ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0