Fina söndagen

Jag var fullkomligt golvad igårmorse. Framåt halv tio vaknade jag till liv, då hade Peter och barnen hunnit äta frukost, leka och gå ut. Jag hade inte hört ett ljud av dem nästan.
När jag masat mig upp ur sängen kände jag mig totalt ledbruten i hela kroppen. Ont överallt! 
Löjliga familjen.


Ute var det en helt fantastisk dag! Så härligt hela dagen med sol och värme. Vi var ute hela dagen och grejade med lite av varje.
En väldigt harmonisk dag med knappt något bråk eller tjafs vare sig mellan barn och föräldrar eller mellan barnen. Alla skötte sig fint ❤️
Peter påbörjade jobbet med att få bort sista tallstubben på baksidan.


Till eftermiddagsfikat åt vi varsin äppelmunk. Albin blev heeeelt sockerspeedad efteråt och bara sprang omkring som en yr höna och vrålade. Haha! Tur att vi var ute.
Elsa gnagde bara lite på sin så hon blev inte så påverkad, plus att hon varit duktig och sovit middag och inte var så känslig 😊

Nu med hösten kommer suget och lusten efter stekar och grytor tillbaka. Denna dag blev det ugnsstekt rostbiff och potatisgratäng. Gott! Det var dock ingen hit hos någon av barnen.

Det var två slutkörda barn som la sig efter en dusch och en liten stunds bompa. Men givetvis höll Elsa på att trilskas över en timme. Jag fick tillslut tuppjuck och gick därifrån. Pappan fick ta över.
Soffmys innan sängen ❤️

Jag gick ner i källarn och fortsatte prismärka och rota fram kläder och prylar till barnloppisen nästa helg.
Lite senare satte vi igång en film. Efter en stund börjar Elsa knorra och Peter gick in till henne och kom aldrig tillbaka ut till mig igen. Han sövde både sig själv och dottern 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0