Fredag igen!!!

Idag var det jobbdag igen och jag var sååååå trött när klockan ringde om och om igen imorse. Efter en halvtimmes snoozande kom jag äntligen upp. Och Peter strax efter.
Jag var fruktansvärt grötig i huvudet hela förmiddagen och ögonlock svullna till tredubbel storlek. Om det beror på Albins bök inatt och att jag sovit som en kratta tackvare honom eller om det beror på det halva glaset champagne jag drack igår kväll vet jag inte? 😉 

Jobbmorgonen gick bra och efter det jobbet åkte jag vidare för att lära mig ytterligare ett nytt ställe som jag ska ta mig an. 
Nu har jag tre olika ställen jag ska städa varje vecka och två olika arbetsgivare 😊 

Dagens frukost/lunch mellan jobben
Alla har snackat så mycket om dessa hela sommaren och nu fick jag äntligen tummen ur och testa. Men jag vet inte?
En typ isig milkshake med moccasmak. Jag fick mest bara brainfreeze 😊 

Jag kom hem vid halv ett och möttes av två barn som blev överlyckliga av att se sin mamma köra upp på uppfarten! ❤️ Det bästa med att vara ifrån dom är att få komma hem till dom igen! ❤️

Farmor och farfar hade hjälpts åt att vara barnvakter idag och allt hade gått bra.
Elsa hade tydligen sagt "fafa"/farfar. Farfar var så stolt må ni tro! 😉 Och farmor intygade att det faktiskt var sant. Haha! Men vi har inget fått höra ännu. 

Att få damen till att somna middag var lika kämpigt som vanligt. Dessutom hade hon tupplurat ett halvtimme imorse efter frukosten också. Men tillslut gav hon upp och sov gott.
Såhär vill Elsa ha sin säng när hon ska vila middag. Ingen kudde, inget täcke, inget lakan och inget kramdjur. Allt rev hon bort!

Farmor försökte få Albin att vila lite välbehövlig middag också men det gick inget vidare. Tillslut lessnade båda två, farmor åkte hem och Albin satte jag i soffan med en film medan Elsa fortfarande sov.

Hans ögon avslöjar hur trött han egentligen är 😉

Efter mellis gick vi ut. Vi plockade potatis och tomater till middagen
Och så hittade vi en groda i växthuset som vi fångade in och släppte ut i skogen.
Sedan kom pappan hem! ❤️

Elsa har i flera dagar plockat mycket med sina dockor faktiskt. Lite kul tycker jag såklart 😊 Tidigare ikväll när jag kom upp från tvättstugan hittade jag Elsa och pappan lekandes med dockorna. Pappans docka hade tydligen bajsat på sig och sedan bäddade ner dom under en kudde och pussade godnatt.
Jag undrar vem som hade roligast? 
Pappan eller Elsa? 😊

Kväll gjorde vi tidigare än vanligt eftersom Albin var oerhört trött. Fredagsgottet plockade vi fram redan innan klockan sex och innan halv sju låg båda barnen till sängs. Dock dröjde det ända till nu innan Elsa gav upp och slocknade...
Albin somnade så fort jag lämnade rummet efter ha läst sagan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0