Igår lördag

Då var det som sagt loppis. Jag var där lite efter nio och ställde iordning det sista och klockan tio öppnades portarna.
Första timmarna var det en riklig och jämn ström med folk men sedan klingade av och då blev det segt.
Jag fick iallafall en hel del sålt och fem timmar senare åkte jag hem med cirka tusen kronor mer i fickan. Men vi har ändå massvis kläder kvar, ändå plockade jag ihop en hel sopsäck med kläder innan jag åkte hem och skänkte till en kvinna som håller på med välgörenhet. 
Lite "nytt" fick såklart följa med hem också 😉 Ett par gummistövlar till Elsa och ett par tröjor till båda barnen samt några nya böcker. 

På hemvägen köpte jag mig en trisslott och vann hela 30 spänn 😉

Jag kom hem till två något slitna barn och en lite matt pappa som stod vid spisen och lagade middag.
Ingen av ungarna hade haft ro att vila middag och Albin hade väl varit ganska trotsig.
Det blev en tidig kväll för dem och redan innan sju sov de båda.

På förmiddagen fick jag denna bild skickad till mig från Peter.
De var nere vid macken och spanade in gamla bilar som åkte något sorts rally och hade en kontroll där.


Lite efter tio igår kväll vaknade Elsa och började knorra (hon har sovit hur bra som helst nu både kvällar och nätter jättelänge men de senaste kvällarna har varit knorriga) jag försökte söva om henne men hon kom inte till ro. Tillslut fixade jag iordning lite mer välling och en dos smärtstillande, vi misstänkte tänderna. Välling tog hon gärna men alvedonen var ett himla sjå att få i henne.
Jag gjorde mig iordning och bädda ner mig med henne, då det annars kändes hopplöst att få henne somna om.
Samtidigt vaknar också Albin. Han går på toa, pratar med pappan om fullmånen och lägger sig igen. Sedan hör jag att han var upp ett par gånger till innan pappan lägger sig bredvid och då somnar han snabbt.
Elsa då? 
Jo hon låg och snurrade sjuhundra varv bredvid mig i sängen och slumrade bara små små korta stunder innan hon började om igen. Efter typ två timmar, jag hade nog lyckats somna då tror jag, kommer pappan för att lägga sig också, han lägger över en vaken Elsa till hennes säng och märkligt nog somnar hon omgående och sover sedan jättebra resten av natten.

Imorse vaknar jag av att Albin kommer ut ur sitt rum vid halv åtta(!), men istället för att komma in till oss som han alltid gör så gick han ut i vardagsrummet och fortsatte med sitt legobygge.
Elsa snarkade fortfarande så gott och vaknade inte förän vid åtta! Den behagligaste morgonen på länge med andra ord 😉 Duktiga barn ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0