Midsommarafton 2016

Kom på att jag glömt skriva om midsommarafton....
 
För tredje året i rad firade vi här hemma med barnens småsysslingarna, deras föräldrar samt deras farfrar och farmödrar. 
 
Det har ju blivit tradition att åka lövad höskrinda ner till bygdegården och midsommarfirandet men i år höll det på att utebli. Bägge farfrarnas traktorer var inte körbara! Ni kan ju tänka er besvikelsen hos barnen 😔 Men på något vis fixade Bosse sin traktor så midsommarafton räddades! Glada barn med andra ord 😊
 
Vi vaknade upp till en helgrå och regnig midsommarafton. 
På förmiddagen lövade vi skrindan och fixade iordning lite här hemma. Vi hade lånat kvar det stora partytältet vi hade när Albin fyllde år så för första gången på tre år kunde vi äta ute oavsett väder. 

Framåt lunch ljusnade himlen något och vi slapp faktiskt mer regn.
Dansen runt stången var inte så jätteintressant enligt våra barn. Elsa dansade en eller två danser med farmor och mig innan hon lessnade och istället ville fika och gunga.
Albin dansade inte något alls utan höll till i lekparken istället.
Ett par timmar senare åkte vi tillbaka hem. Höskrindan var full lastad! 14 vuxna och 14 barn tror jag vi var. Kul!
När vi lämnat av alla passagerare satte vi igång med middagen. Vi har skippat sillem helt de sista åren och bara grillat. Går bra det med!
I år hade vi ju fixat med stort partytält för att kunna vara ute. Under de tre år vi firat här hos oss har vi aldrig kunnat äta ute. Men nu gjorde vi det! Och det var tur vi hade tältet för det kom en liten skur när vi började äta. Men den avtog lika snabbt som den kom.
 
Barnen lekte och hade kul ända till kvällen. De lekte uppe på höskrindan och donade och grejade med halmbalarna som vi suttit på.
 
Återigen en mycket behaglig och trevlig midsommarafton här hos oss.
 
Elsa fick så mycket komplimanger för sig sverigeklänning och koftan jag virkade till henne i 2 års present. Det var första gången jag fick henne till att ha den på sig.... haha!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0