Start på veckan

Vi inledde nya veckan med efterlängtad besök av Jessica och tokiga hunden. Vi har inte setts sedan i Maj kom vi fram till!!!
Vi åkte till Drömkåken och åt lunch och fikade.
När Peter kom hem från jobbet och jag ätit lite snabbt så drog jag iväg på jobb. Det gick bra och jag var hemma lite efter 20 igen.
Jag hinner sitta i soffan cirka en kvart innan jag känner en obehaglig känsla smyga sig på mig. Jag får magknip och blir illamående i vågor. För en stund kändes det som det skulle spruta ur mig både bak och fram men det kom inget från nått håll 😉 Jag tog med mig spyhinken och bäddade ner mig. Låg under två täcken och huttrade. Illamåendet avtog och jag somnade.
Vaknade svettig vid 02 och kände mig helt uppblåst och hade halsbränna. Låg och vred och vände på mig men somnade tillslut. När klockan ringde vid 06 mådde jag i stort sett som vanligt igen.
Mycket märkligt men skönt att det var snabbt övergående!

Idag när jag hämtade barnen på dagis så fick jag gå upp och hämta Albin uppe på Tiger. Han var lagom mallig! De hade ätit där uppe idag och fått sina namn på sin stol och börjat indelas i grupper. Nästa vecka beräknar de att inskolningen är färdig och de drar igång terminen på riktigt.

Elsa hade däremot varit lite tveksam vid lämningen imorse när hon fick höra att Albin skulle vara uppe på Tiger. Hon klängde sig kvar runt pappas hals ovanligt länge.
Vid fruktstunden ville hon inget ha och det har aldrig hänt tidigare och istället för att leka med de tre andra tjejerna i hennes ålder tog hon avstånd och höll sig för sig själv.
Hon var mer tillbakadragen än vanligt så fröknarna blev förvånade. Troligen är det väl en reaktion över att Albin inte finns vid hennes sida hela tiden. Även om han var som ett plåster på henne och hon tyckte det blev lite jobbigt så var det väl ändå en trygghet för henne säkert.
Det är bra för dem att få vara isär från varandra ett par timmar om dagarna och få längta lite efter varandra 😊❤️

Elsa var helt slut och somnade så fort hon la sig när vi kom hem.
Jag och Albin la oss i vår säng och satte igång en film. Jag var aptrött och tupplurade lite. Skönt!

Efter mellis gick vi ut i höstblåsen. Skittråkigt väder ute nu ju! 😔
Elsa hjälpte mig att skörda. Tomaterna växer och mognar i ilfart nu! Men potatis och gurkskörden är urusel i år. Tråkigt! Har aldrig haft problem med dem tidigare år.

Efter middagen friserades Albin och jag och jycken tog en långpromenad.


Kommentarer
Postat av: syrran/moster

Alltså elsa är ju bara för söt på den där bilden med allt ni skördat

2016-08-17 @ 16:15:55
Postat av: Mormor

Jag håller med. Och så lik sin mamma som liten. <3

2016-08-17 @ 17:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0