Veckan

I måndags jobbade jag extra och barnen var hos farmor. Jag släppte av dem hos henne vid 08 och hämtade dem inte förän vid 14.30. Några timmars extrajobb blev visst en heldag nästan.
Barnen gick det ingen nöd på. Farmor stekte pannkakor som de tog med ut till lekparken. Lycka!

I tisdags var det dagis och jobb igen.
Albin älskar att vara stor Tiger ❤️ och Elsa har vant sig vid att slippa ha brorsan i hasorna hela dagarna 😊

Vi hade en tjusig regnbåge alldeles utanför oss en eftermiddag. Den gick ner ute på åkern och vi var bra sugna på att gå och se efter om vi hittade någon skatt 😉

I onsdags eftermiddag bestämde vi träff med småsysslingarna nere vid badet. Vi passade på att ta tillvara på kanske den sista strandbesöket och badet för detta år. Så tråkigt att inse 😔

Barnen hade jättekul och höll till i vattnet i en evighet. Mammorna satt bra kvar på land 😊
Det var svårt att få upp dem på torra land trots att de plaskat i över en timme och började bli blåa. Men när vi fick se en orm komma simmandes var alla uppe illa kvickt!

I torsdags hämtade jag två ivriga och förväntans fulla barn på dagis! En resa ner till mormor och morfar var sedan länge inplanerad framåt kvällen.
Eftermiddagen blev segdragen och tjatig i väntan på att vi skulle bli färdigpackade och pappan kom hem från jobbet. Vid 17-tiden kom vi äntligen iväg tillslut!

Lite soffmys, banan och pillpåörat hann vi med medan vi väntade 😊❤️

Resan ner blev seg och tjatig även den. Vi stannade redan i Hägernäs för intag av middag på Donken och i hopp om att barnen skulle bli nöjda och belåtna ett tag. Sådan tur hade vi dock inte. Det var tjat och gnäll från båda barnen redan innan vi kommit igenom Stockholm. Suck! Turligt nog var det inte mycket trafik så resan rullade på fint hela vägen.
Vi stannade ytterligare en gång i Stavsjö för en liten bensträckare innan vi åkte de sista milen.

Framme var vi vid 20. En kvart senare hade barnen lyckats dra fram och inventerat allt i sina leksakslådor hos mormor och morfar 😉
Vi var trötta allihopa så det blev en tidig kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0