Besvikelse

För några dagar sedan skröt jag ju om hur bra mitt knä kändes och hur fantastiskt det var att slippa ha ont.
Det har jag fått sota för nu....
Sedan i torsdags har jag haft fruktansvärt ont igen! Jag var klantig och satt på golvet en liten stund nere i källarn och rensade bland urvuxna kläder och efter det var det kört. Jag fick sådär fruktansvärt ont igen och har haft sedan dess. Jag haltar som en gammal kärring och har värk så jag bli knäpp på kvällarna och nätterna 😔
Lyckan var inte långvarig tyvärr.

Ska nog försöka boka in mig på en tid hos Naprapaten även denna vecka. Men pengamässigt tar det emot sähär nu vid jul.
Jag hade tänkt mig besöka frisören innan jul detta år. I första hand klippa mig och kanske tom. kosta på mig lite nya slingor. Jag har inte varit hos en riktig frisör på 3 år!!! Men det blev som sagt två naprapatbesök istället.
Och dessutom damp en saftig glömd räkningen ner i brevlådan förra veckan. Fasansfullt att få en helt oväntad räkning på över 2000 kr en vecka innan jul!!!
Jag hade tydligen glömt betala min sista studielånbetalning för detta år och en påminnelse avgift på över 400 kr tillkom!
Detta är så jävla typiskt! Jag hade råkat lägga denna räkning bland redan betalda räkningar.
Jag betalar av kvartalsvis och ligger alltid flera månader före med inbetalningarna. Jag betalar dem så fort jag har pengar över till dem. Och jag var helt säker på att jag betalat detta års sista betalning redan i höstas. Jag tom. tittade en extra gång i min räkningsburk förra gången jag betalade räkningar för att vara säker på att jag var färdig med CSN för detta år.
Men som sagt, jag hade lyckats lägga den i betaldhögen långt tidigare. Klantarsle!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0