Ett geni?

Vid middagen idag halkade vi in och började prata adresser.
Barnen började rabbla vår adress men ganska snart spårade ur och Albin gled in i sin fantasivärld, som han lever parallellt i. Hans adress till hans hus var minsann Linköpingsvägen 82. Punkt slut!

När vi ätit färdigt ber han om papper och penna, han vill skriva upp sin adress. Jag ger honom ett block och en penna och fortsätter sedan med disken.
Albin sitter vid köksbordet och skriver och ber mig efter liten stund att komma och titta. Jag håller på att trilla baklänges när jag ser att ungen skrivit 82. Alltså jag fattar inte hur han kan allt? Vi har inte hållt på mycket med siffror mer än att räkna, och det kan han till 20 ungefär, men att skriva siffror och sätta ihop på siffror till ett har vi inte övat något på. Jag frågar om de hållt på med siffror på dagis men det hade dom tydligen inte.
Jag ber honom skriva fler siffror och det gör han. Helt klockrent!
1, 7, 8, 4 och 2. Han skrev dem och talade om vilken siffra det var. Såååå jäkla duktigt och jag är såååå imponerad och stolt ❤️ Han måste ju vara lite av ett geni 😉

Och sina bokstäver i sitt namn har han stenkoll på! Dock har han börjat kasta om dom lite men det är bara en bagatell i sammanhanget 😊

Elsa har snappat upp en hel del också och har även hon stenkoll på sitt E och Albins A.
Det är "min boksav/bokstav" eller "Albins boksav" vrålar hon så fort hon får syn på ett E eller A ❤️


Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilka barn!!! <3<3

2016-12-23 @ 23:46:46
Postat av: Farmor

De är underbara vetgiriga barn. Bingo!

2016-12-24 @ 08:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0