Starten av veckan

Jag och barnen fick gå upp i vanlig tid nästan trots ledig dag, jag hade nämligen en efterlängtad tid hos naprapaten med mitt fortfarande väldigt onda och dumma knä.
Klockan nio skulle jag vara där och barnen skulle passas av farmor under tiden, i lekparken alldeles intill. Jag fick ett sms på morgonen där det stod att hon förberett mellis till lekparken. Lyx! Så jag utfodrade dom bara med varsin macka. Och för första gången i sina liv fick de äta frukost i soffan! 😉
Vi kom iväg i bra tid, utan stress och bråk ❤️ De var laddade inför lekparkshäng.


Hos naprapaten gick det bra. Han masserade och knådade så det gjorde ont som satan men samtidigt var det så skönt att jag inte ville gå därifrån.
Knät har varit riktigt bra över helgen. Första gången på typ två veckor. Men när jag klädde på barnen ytterkläderna innan vi åkte så ställde jag mig på knä i hallen och då var det kört! 😔 Så lättretligt är det.
Han hittade iallafall glapp i foten och det kan bidra till felbelastning av knät. Han tejpade knät och gav mig tre olika övningar jag ska göra varje dag och på måndag nästa vecka blir det återbesök.
Hittills är dock knät väldigt argt och irriterat efter behandlingen och de nya övningarna....

Jag föreslog för Elsa att vi skulle gå till leksaksaffären innan vi åkte hem och låta henne välja något nu när hon varit så otroligt duktig att sluta med nappen. Hon tyckte det var en utmärkt idé! 😉
Dock var den fortfarande stängd när jag var färdig hos naprapaten och vi sagt hejdå till farmor...

Så vi gick till Apoteket istället och köpte nya tandborstar och tandkräm.
Turligt nog såg vi att de höll på att öppna upp leksaksaffären när vi var påväg bort mot bilen så vi vände om och gick tillbaka.

Det tog sin lilla tid där inne. Finns mycket att titta på! Men faktiskt inte så mycket som den lilla damen fastnade extra för och ville ha. En dockvagn hittade hon och ville ha men det tyckte jag var lite extremt. Haha! Och hon har ju en redan.
Tillslut fick hon syn på en liten mjukis katt. Den gick hon fram till och kramade och sa: "mmm jag älkar dig". Hihi! Så gulligt ❤️ Så den fick följa med hem.

Brorsan å andra sidan hittade ju flera saker han ville ha och behövde. Men jag var faktiskt så bestämd och lät honom inte få eller köpa något alls. Det var ju för Elsas skull vi var där. Det var hon som slutat med nappen och hon som skulle få känna sig speciell och duktig ❤️
Albin accepterade faktiskt väldigt bra! Lite tjat såklart men snabbt övergående.
Han fick ju en grej när han slutade. Vi tror det var bussen på Ica som han så länge suktat efter 😊

Efter leksaksaffären åkte vi vidare till Ica för handling. Jätteduktiga och lugna barn satt i vagnen hela tiden ❤️

När vi kom hem åt vi lunch. Elsa la sig och jag och Albin belägrade soffan.


Jag hade ju fixat mitt måndags jobb redan på söndagen och det var så skönt att slippa åka iväg på kvällen.

Pappan försökte få till lite avslappning när det blev som stojigast efter middagen. Gick sådär.... 😉

Grabbarna försvann ner till tv-spelet en stund innan läggning.
Elsa höll sig sysselsatt med sin nya kisse ❤️ och i paketkalendern fanns varsit par underkläder. Elsa tyckte dom var så fina och ville ha dom på direkt! 😉
"Sånger" som Elsa kallar kalsonger. Och även sina trosor. Inte så noga 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0