Inte färdigt än

Vi tog ut segern lite i förskott 😔
Albin har varit blek och hängig hela dagen idag. De var äntligen ute en stund på förmiddagen men vid lunch tempade han 38 grader igen. Varken han eller Elsa äter något alls i stort sett. 

Igår var jag och mamma in en snabbis på Pingstkyrkans loppis. Jag är på jakt efter ett litet nätt runt bord. Vi gick därifrån med två stora lådor flexi-traxdelar istället. Så idag har det byggts bilbana för fullt 😊

Jag lurade med mig mamma på dagens jobb också. Vi avverkade det på två timmar. Veckans Yoga hoppade jag dock över, jag orkade inte utan ville hellre ha en lugn eftermiddag och kväll hemma.
Vi köpte med oss pizza hem till middag och en stor godispåse.
Vi var hemma vid fem och möttes av två hängiga barn. Dom som i vanliga fall blir överlyckliga när det vankas pizza brydde sig inte alls om att vi kom hem med massa pizzakartonger. De åt bara några tuggor var.

Men bygget av bilbanan fortsatte
Fast Albin orkade inte ens sitta upp tillslut 😔

Innan de la sig tempade Albin 38,3 och Elsa 38,1. Usch så tröttsamt det är! Albin nyser som en tok stundvis och båda hostar massvis.
Albin hann inte sova många minuter innan hans hosta väckte honom. Fy så jobbigt det var! Han kom upp och satt med oss i soffan en stund. Försökte få i honom lite citron och ingefäravatten men det gick inget vidare. Efter en halvtimmes hostande i soffan gick han självmant och la sig i sängen igen och har sedan dess sovit utan hosta! *peppar peppar*
Elsa har sovit bra sedan hon la sig men hennes hosta verkar dra igång nu.
Blir nog en lika jobbig natt igen.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0