Nattstök och ny tand!

Jag tror Albin väckte mig tre gånger natten till idag. Han hann tom. upp två gånger innan Peter och jag ens gått och lagt oss igårkväll. Han som vanligtvis brukar sova jättebra fram till morgontimmarna. 
En av gångerna han vaknade inatt var han törstig och vattnet i hans vattenflaska han alltid har vid sängen var slut. Strax efter vaknar också Elsa och även hon var törstig. Hon vrålade något i stil med "tödig!". Drack lite vatten och somnade om utan några konstigheter. Tror nog deras pizzor kanske var lite salta.

Elsa stökade istället mer natten till i lördags. Hon började precis lagom när vi gick och la oss. Först satt jag inne hos henne i över en halvtimme. Hon somnade efter mycket om och men, jag smög ut och kröp ner under mitt täcke. En minut senare började hon om igen. Peter som redan hunnit somna vaknade faktiskt självmant och gick in. Närmare en timme senare kom han tillbaka in i vårt sovrum. Det är hennes tänder som bråkar. Hon har haft fyra styckna på gång länge nu, och ny har iallafall en äntligen spruckit igenom! Nedre käken och den tredje tanden på höger sida. Välkommen! 

Inatt hoppas vi på mer sömn åt oss alla.
Ingen av barnen har vilat någon middag idag så trötta är det! Men det har man ju lärt sig att det inte behöver betyda någonting.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0