Veckan som gått

Veckan har bestått av jobb och dagis. Som vanligt. 

Usch vilken tråkig tid Februari är!!! En mellantid som jag gärna kunde slippa. Våren känns oändligt långt bort och ute är det bara skitväder, imorgon är nog all snö borta. Ork och motivation existerar inte. 
Just nu längtar och drömmer jag mig bort till en varm och solig plats. Shit vad jag längtar efter att få resa!!! 
Jag har kommit fram till att det är nio eller tio år sedan jag var i Thailand. Och sedan dess har jag inte varit iväg på någon resa! (Finland och Norge gills inte.)  TIO!!! ÅR!!! Det är ju en evighet! 
Igår satt jag och kollade lite på resor och insåg att en tvåveckors familjeresa till Thailand får vänta. 210 000 kr med avresa imorgon! Haha! Galet! 

Igår eftermiddag var jag så fredagstrött att jag knappt orkade stå vid spisen och koka ihop middagen. 
Peter var lika slut han, plus halsont.
Barnen var också ordentligt slitna och något fredagsmys blev det inte. 

Elsa är inne i en hopplös period gällande humör. Fan så envis och sur hon kan vara!
Både onsdags och torsdagsmorgon var en pärs innan de satt i bilen mot dagis. Det går inte att bestämma över henne. Hon ska bestämma och göra allt själv. 
Jättebra förvisso, men det är inte alltid man har den tiden, för hon har ingen brådska. Det slutar med öronbedövande illtjut och brottningsmatch.
När jag hämtar på dagis har jag kommit framtill att det är allra bäst att låta henne köra sitt eget race vid påklädningen. Det tar tid men jag slipper (förhoppningsvis) stuva in henne i bilen med ett pågående raseriutbrott. 
I torsdags kom vi ut påklädda från dagis rekordsnabbt men istället vägrade hon gå med bort till bilen (som står 10 meter från dörren). När hon äntligen kom ut på rätt sida av grinden gömde hon sig bakom soptunnan

Envishet är bra också. I måttliga mängder. Bla. så är hon duktig att klä på sig själv. Tom. strumpor och vantar klarar hon själv! Väldigt duktig tycker jag för att inte vara två år ännu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0