Igår lördag

Vi gick ut efter frukosten. 
Fy fan för alla kläder som ska på!!! Elsa är så less på att behöva byltas på allt och hon försöker slippa undan med bara skor och mössa varje gång. Ute tycker hon det är jobbigt att röra sig i en otymplig overall, tunga kängor och vantar som inte går att få på hennes små händer ordentligt. Hon vill helst bara bli skjutsad på snowracern eller bli buren hela tiden, vilket leder till att hon börjar frysa ganska omgående och bli grinig pga. det. 
Tillslut tog jag av henne vantarna och med en gång blev hon mycket nöjdare och började dra runt snowracern själv istället ❤️

Jag satte en bröddeg på jäsning innan vi gick ut så jag och Elsa gick in och tog hand om den efter knappt en timme ute. 
Sedan åt vi nybakad bröd med ost och marmelad till lunch. 

Elsa la sig för middagsvila men Albin lät vi sitta uppe och chilla i soffan istället för att börja tjafsa och bråka om att han också behövde vila. 

Vid tre väckte vi Elsa, gjorde oss iordning och åkte in mot staden. Vi behövde köpa blöjor åt damen och när vi ändå skulle besöka en affär tyckte jag vi lika gärna kunde veckohandla inför kommande vecka. Först gjorde vi ett besök på Donken och fyllde våra magar.
Man får inte ha bråttom när man är ute och äter med dessa två. De har nämligen ingen brådska med att äta...

Vi styrde vidare mot Ica. Att handla en sen lördagseftermiddag var riktigt behagligt! Barnen skötte sig exemplariskt dessutom! Albin höll sig i skinnet allt vad han kunde, han hade nämligen en liten tablettask som väntade hemma i skåpet. Han köpte den redan i fredags när han och pappan var till affären och den skulle han spara till lördagen. Var han snäll och trevlig hela dagen så skulle han få asken och faktiskt att han lyckades förvånandssvärt bra må jag säga. Dessvärre var vi inte hemma från affären förän efter sex och att fylla honom med socker den tiden är inte optimalt, men vi hade ju lovat honom och han hade ju faktiskt varit riktigt duktig så han fick den. Han satt i soffan och avnjöt den till bompan och när sockerkicken nådde huvudet på honom blev allt bara pannkaka. Igen 😔 Men han stupade tillslut i säng ändå. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0