Onsdag

Vi vaknade upp till en kall dag med -10 grader.
Idag var även jag ledig. Förmiddag spenderades inne och bla. lekte vi med Albins flexitracksbana. Hela familjen var med 
Men ganska snart var det bara jag och Peter som satt på golvet och lekte. Ungarna hade hämtat varsin stol och satt bara och tittade eller höll på med annat. 

Klockan tolv hade vi bestämt pulkadate med sysslingarna. Vi gjorde en repris från förra året och åkte i backen halvvägs ner i by. Det var roligt! 
Albin var förvånandssvärt duktig och envis med att gå upp själv i backen med snowracern efter nästan varje åk. Suveränt då han inte hann börja frysa 😉 Elsa däremot gick inte många steg själv och hon blev fort kall och grinig. Detta var ju mitt i hennes middagsvila i normalfall så hon var tapper ändå. Åka tyckte hon var superkul! 
När vi var nöjda gick vi hem och fikade.
Ungarna härjade runt som bara den och var glada att träffas. Det var evigheter sedan vi de träffades och lekte på hemmaplan. 

Medan jag grejade middag la sig Elsa och pappan på soffan en stund. Det resulterade i att lillstumpan tog sig en tupplur fast att vi sa att hon inte fick 😉
Hålla i både pappas och sitt eget öra känns tryggt ❤️

Kvällen var lite stökig med trötta och griniga barn som gjorde lite som de ville men de somnade som stockar vid nattningen.

Peter tillbringade kvällen en trappa ner och jag uppe i soffan tillsammans med Netflix. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0