Stöksöndag med jobbföräldrar

Husets pappa hade jobbdag igen och åkte hemifrån redan efter frukost. 
Han "valde" rätt dag att jobba för förmiddagen här hemma var kaos. Barnen var väääääldigt billiga. Det var bara massa tjuvnyp och tjafs. Elsa var trött och grinig redan vid elva så jag stoppade henne i säng. Genast blev Albin coollugn. Han lekte med tågbanan i godan ro och jag friserade jycken. 

Elsa vaknade redan efter knappt en timme, precis lagom till lunchen och i samma veva kom också farmor. Jag skulle iväg och jobba jag med så hon kom och tog hand om barnen. 

Jobbet gick bra och vi åkte direkt till yogan när vi var färdiga.
Jag var hemma igen närmare halv åtta. Det var helt knäpptyst här hemma med sovande barn och doften från middagen hängde kvar och det luktade jättegott! Skithungrig var jag och turligt nog fanns det en matlåda sparad åt mig. Direkt när jag öppnade locket och såg köttfärssåsen var jag bombsäker på att det var farmor som lagat. Den varken luktade eller såg ut som något som Peter skulle kokat ihop 😉 Dels med tanke på doften, han är alltid väldigt snål med kryddningen men också för att det var rivna morötter i. Han hävdade dock att det minsann var han som lagat maten. Jag måste bara få det bekräftat av farmor innan jag tror på det 😉 Hur som helst så var det väldigt gott!

Resten av kvällen var det soffläge, som tillslut ledde till att jag somnade. Fan vad skönt det är att somna på soffan! Men ack så jobbigt att bli väckt och behöva förflytta sig till sängen, via en sväng in på badrummet. 

Jag lyckades fixa tofsar på Elsa! ❤️ Jag lockade henne med att det var Pippitofsar och att jag hade likadana. 
- PIPPI!!! Utbrast hon och sken upp och lät mig fixa. Sneda och ojämna blev de men vad gör väl det? 😊
- Men mamma! Dina tofsar står ju inte ut som Pippis. Men Elsas gör det! Sa Albin ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0