En liten semester tur

I eftermiddags kom vi hem från två nätter uppe på campingen vid Rullsand (nära Furuvik). Det har varit ett par mycket sköna dagar. Sol, bad, massa gungning, sand mellan tårna, ätit middag på resturang två dagar i rad och inga måsten eller stress.
Mormor och morfar åkte med deras husvagn och Albin har bott och sovit med dem.

Igår var vi på stranden på förmiddagen. Barnen sysselsatte sig med att gräva i all sand.

När det blev dags för lunch gick vi tillbaka till husvagnarna och åt och sedan tupplurade Elsa lite i vagnen och Albin tog igen sig lite med en film.
Vi hade stranden nästan inpå knuten, det var bara att gå några meter genom en "skog" och sedan var vi ute på sanddynerna. Fantastiskt!

Efter middagen svirade vi om till badkläder och badade hela familjen ❤️ Så härligt! ❤️

När det började bli dags för läggdags för barnen, efter lite mittiveckanchips, traskade jag och Peter tillbaka till stranden för att beskåda solnedgången. Fint! ❤️

När vi kom hem igen efter någon timme sov båda barnen. Skönt 😊

Faktiskt att vi fått lite sovmorgon dessa dagar! Båda barnen har inte vaknat förän efter åtta.

Idag började vi packa ihop i lugn och ro efter frukosten och checkade ut efter 11 någon gång tror jag.

Ganska snart efter vi påbörjat hemfärden inser Peter att turbon inte funkar i bilen. En stund efter det börjar motorlampan lysa. Efter ett stopp med titt under motorhuven och konstaterande att inget fel syns och att vi troligtvis kan fortsätta köra så fortsatte vi hemåt.
Vi stannade i Forsmark för lunch/fikapaus. Riktigt pittoreskt där i brukssamhället

Framåt halv tre var vi hemma igen.
Vi packade ur vagnen, Peter började återigen meka bil, morfarn tände grillen, jag vattnade ute och barnen hade fullt sjå att börja leka med alla sina saker ute här hemma.
Efter två grillade korvar i magen åkte jag iväg på jobb och Peter åkte för att införskaffa reservdelar i hopp om att kunna laga turbon.
På jobbet får jag sedan ett sms där det står att han lyckats laga den! Jippie! Kommande vecka som planerats tillbringa nere i Linköping är räddad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0