Helgen med minisemester

Jag sov som en kratta natten till i lördags, var orolig för Albin och så fort det lät lite bak i vagnen hos dem så vaknade jag med ett ryck och var tvungen att gå och titta.
Elsa fick sällskap av jycken i sin säng. Det blev tydligen lite trångt för Elsa trillade ur sängen med en duns. Jag hade lagt en dyna nedanför så det var ingen fara och hon fattade nog inte vad som hände. Hon låg resten av natten i vår säng och jycken fick egen säng 😉

Lördagen startades vid halv åtta. Lite sovmorgon med andra ord! 
Frukosten var väldigt tjafsig. Elsa är riktigt tålamodsprövande just nu och Albin är expert på att gnälla och aldrig vara nöjd. 
Vi frågade om de ville åka iväg på utflykt men det ville dom bestämt inte. 
Kul att åka iväg och hitta på saker med dom.... 
Vi kom iallafall iväg tillslut. Vi åkte lite längre upp på Singö, ut till Svartklubben. 
Det är något speciellt med havet ❤️
Barnen tyckte inte det var så dumt ändå med lite utflykt 😉 Alla var nöjda och glada ❤️

Vi åkte vidare ner till Grisslehamn. 
Där spenderades det lite tid i lekparken och en runda på loppisen. Men det var inte så mycket att ha. Vi lyckades iallafall hitta ett par filmer att köpa och rädda eftermiddagen och kvällen i husvagnen med. Det väntades ju regn. 
Vi åt lunch innan vi begav tillbaka mot campingen. Molnen tjockade på sig och barnen frös i blåsten.

Vi passade på att gå och gunga på campingen innan regnet kom.
Himlen var kolsvart söderut och vi hörde mullret. Vi hann också ta en promenad ut på bron och tillbaka innan regnet kom precis lagom när vi tände grillen.
Det gick bra ändå. Vi trängde ihop oss under markisen och när maten var färdig slutade regna. Vi slapp det värsta ovädret. Det svängde bort från oss. (Men här hemma hade det cirkulerat runt i flera timmar och åskat som bara den!)
Efter maten gick vi och köpte glass och sedan avrundade barnen dagen med film och lite snacks. 
Kvällen blev fin och vi hann sitta ute en liten stund efter att barnen somnat.
Min diskhjälpare ❤️

Jag sov uruselt natten till söndagen också. Elsa började knorra redan vid midnatt och kom över till oss och sedan hade hon jättesvårt att somna om ordentligt. Hon knorrade och drog mig i öronen fram till 02 tror jag innan vi somnade och sov ett par timmar. 
Framåt morgonen anslöt även Albin till vår säng. Trångt men ganska mysigt.

Efter frukosten började vi plocka ihop allt 
Alla hjälptes åt med att tömma avlopp och toatank 😉

Vid 11.30 började vi rulla hemåt.
En timme senare var vi hemma. Jag var skittrött och likaså Elsa. Fixade lite lunch och slängde sedan henne i säng. Jag tänkte också lägga mig en stund men satte mig ute på trappan och fastnade sittandes där stirrande på ingenting. Lite kaffe på det så blev jag tillslut lite piggare och hjälpte Peter packa ur det sista ur vagnen. 

Efter middagen framåt 18-tiden drog jag iväg på lite jobb. Vi bestämde oss för att köra lite av måndagsjobbet redan då. Det gick bra och jag var hemma lite efter 21. Somnade gott efter lite ostbågar i magen 😉 och sov som en gris hela natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0