Muller

Det åskade och regnade till och från hela eftermiddagen här.
Pappan och Albin åkte iväg och köpte pizza till middag framåt 17 och då hade det börjat lugna ner sig.
Jag och Elsa la oss i sängen och mös och lyssnade på avlägset muller medan grabbarna var borta ❤️ Hon tycker inte alls om åskan fick vi bekräftat idag. Vi försökte att inte göra någon stor grej av det men när det mullar så pass att det riktigt dånar ute eller huset vibrerar så är det ju faktiskt ganska svårt att försöka inte låtsas om någonting. Men jag kände mig faktiskt coollugn hela tiden. Så länge jag inte är ensam hemma så tycker jag inte det är otäckt. 

Mellan 17-19 var det åskfritt men 5 minuter efter att barnen äntligen lagt sig tillrätta i sina sängar mullrade ordentligt igen på håll. Båda barnen blev vettskrämda! Elsa började illvrålade och låg krampaktigt och kramade tre gosedjur när jag kom in till henne. "Inte vara här!" Lyckades hon få fram mellan snyftningarna. ❤️
Hon och jag la oss i vår säng istället och ganska snabbt somnade hon

Och Albin som varit så tuff under dagen med åskan kom även han snyftandes ut ur sitt rum och krampaktigt kramande sin gosekanin ❤️ Pappan la sig inne hos honom en stund men det dröjde länge innan han lyckades somna.

Något mer muller har inte hörts till efter det men regnskurarna har fortsatt dra över. Vi fick inte lika svåra skyfall som de fått inne i Norrtälje under eftermiddagen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0