Fredag och lördag

Barnen var hemma med farmor och farfar i fredags. Allt hade gått bra som vanligt. 
Jag jobbade några timmar extra och kom hem vid 15 ungefär. Farmor åkte strax efter. 
Elsa vaknade på ett uselt humör och det höll i sig resten av kvällen.
Hon är inne i en riktigt jobbig period nu. Underbara 2 årstrots.... 


Lördagmorgon vaknade Albin innan 06. Varför gör han inte det på vardagarna också när han måste gå upp!? 
Efter frukosten åkte vi in till staden. Inköp av studentpresent stod på agendan. Vi hittade det vi tänkt redan i andra affären och tog därefter sikte på ett café.
Sedan blev det leksaksaffären. Där blev vi kvar en stund... Albin gick därifrån med en Audi som man kunde öppna både dörrar, motorhuven och bagaget på! Han äger tydligen ingen sådan så den behövde han.
Elsa köpte sig ett troll och nya solbrillor. Hon har redan lyckats förbruka minst två par redan nämligen. (Hon hann också få ett utbrott när vi inte lät henne öppna en förpackning med en docka sittandes i bilstol som kostade över 200kr....)
❤️ söta lilla virvelvinden❤️


När vi kom hem fick Albin äntligen sin blåa godispåse som legat i skåpet i flera flera veckor. Den låg i en sådan där Tomk&Jerry påse han köpte för evigheter sedan, han fick inte äta allt då utan vi la undan lite av det i skåpet och det har han INTE glömt bort! 
Han har pratat om den där blåa godispåsen flera gånger i veckan sedan dess och planerat att han ska äta den lommande lördag. Men så har det inte blivit. Flera lördagar har han betett sig så illa att vi inte gett honom något lördagsgodis och andra gånger har det blivit fika eller nått annat sött istället, så den där påsen har blivit liggandes i skåpet och jag har haft superdåligt samvete över det. Stackars lille pojk som längtar och pratar om sin lilla godispåse vecka efter vecka och aldrig få de.
Men nu är den äntligen uppäten! 😊
Resten av dagen bestod av massa tjat och gnat.
Våra barn är väääääldigt billiga. Dom är helt hopplösa och ignorerar oss fullständigt. Elsa gapar och skriker och Albin drygar sig. 
Trots alla tråkigheter körde vi på en natt i husvagnen. 
Som sagt, det tog tid innan de somnade men sedan sov de som grisar hela natten. Och vi också mer eller mindre 😊 
Morgon gjordes i vanlig ordning runt 06. Och med engång började allt tjat och gnat. Fy så tråkigt det är! 😔

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0