Freeeeedag

Barnen var hemma med farmor och farfar. 
Jag kom hem lite efter 12 och var helt slut av värmen.
Barnen var ganska möra dom med. Full fart hela förmiddagen och jättevarmt. De hoppade i poolen med farmor och svalkade av sig och fick lite annat att tänka på än att bara tjata och fråga om när vi skulle börja åka ner till Linköping.
Jag packade färdigt och vattnade ute.
Pappan kom hem tidigare. 
Sedan blev allt kaos. Barnen var trötta och ivriga. Elsa som inte tupplurat var riktigt sliten med ett humör likt en orkan. 
Pappan hittade ännu en fästing på Albin 😔
Framåt halv fyra kom vi äntligen iväg. Båda ungarna somnade efter bara någon mil. Dock vaknade igen när vi blev fast i köerna genom Stockholm. Det gick sååå trögt! Snigelfart ända till Södertälje. Albin frågade ungefär var tredje minut om vi snart var framme. Och Elsa är ju en mästare i att gnälla.
Årets första åska var vi med om också medan vi köade. Massa bixtrar på håll. 
I Södertälje lämnade vi kön gjorde en avstickare till Donken. Vi var inte ensamma där heller. 
Innan vi åkte vidare bad jag Albin att försöka kissa. Det dröjer till vi är framme och man kan inte stanna hur som helst på motorvägen försökte jag få honom förstå. Men nä, han var absolut inte kissnödig så vi åkte vidare. Efter bara några få kilometer är han kissnödig. Såklart... Så vi fick svänga av nästa avfart igen. Suck! Sedan dess har vi brummat vidare och nu ser vi snart Linköping!
Albin tjatar fortfarande om vi är framme var tredje minut. Inte så konstigt kanske efter över fyra timmars bilåkande.... Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0