Kolmården dag 2

Elsa såg till att vi vaknade redan vid 06. Hon längtade nog efter Bamse 😉

Efter frukosten tempade båda barnen 38,9. Helt otroligt hur cynkade de kan vara med varandra egentligen.
Elsa var i stort sett opåverkad av febern och Albin var mycket piggare än dagen innan. Vi fyllde dom med maxdos av febernedsättande (bra att ha en barnsjuksköterska som moster ibland 😊) och åkte till Kolmården för ännu ett besök. Har man kostat på familjen tvådagarsbiljetter vill man ju helst nyttja dem.

Vi var där till 10 när de öppnade och gick raka vägen till Bamse denna dag också. Barnen var pigga och glada och vi åkte karusell och gick återigen bort till Lilleskutts hus för att knacka på och se om han var hemma. Men han var inte det denna dag heller 😔

Pappan och barnen köpte Farmos pannkakor till lunch och de åt upp allihop! 
Efter maten dippade Elsas humör rejält och hon fick ett rejält gap och skrikutbrott. Pappan och Albin åkte lite mera karusell medan jag stoppade ner Elsa i vagnen. Fy så ilsken hon var!!! När hon lugnat ner sig gick vi och spelade på chokladhjulet och var ett nummer ifrån att vinna 1 kilo choklad 😔

Mormorn och mostern anslöt till parken och vi gick vidare till lekparken.
Elsa fick syn på alla gungor som fanns där när vi gick förbi dagen innan men då var vi ju påväg hemåt så vi lovade henne att gunga nästa dag. Och hon gungade och gungade. Den damen älskar verkligen att gunga!

Albin klättrade mest och och åkte rutschkana med moster. 

Sedan började jakten på en godisrem till Albin. Jag hade lovat honom en "medicin"rem eftersom han missade halva första dagen. Jag såg att de sålde remmar på ett ställe men mindes inte vart. Medan vi letade tittade vi på bla. noshörningar, kameler och apor. 
Vi garderade oss med en skrinda denna dag ifall båda barnen inte skulle mäkta med. 

Vi gick bort mot Delfinariet och hann precis smita in på 13.00 visningen innan de stängde dörrarna och började showen. Helt perfekt! 
Elsa tyckte mörkret där inne var obehagligt samt att musiken var väldigt hög. Innan showen ens börjat ville hon gå ut men jag lyckades få henne att stanna och hon skrattade sedan flera gånger åt delfinerna under showen. Speciellt när de stod på huvudet och vinkade med stjärtfenorna. Men när det var slut var hon glad att få gå ut igen 😉
Albin tyckte också det var lite läskigt ibland men tog det med ro ❤️

Vi stannade kvar nere vid Delfinariet och åt lite matsäck. Elsa tupplurade i vagnen och jag och Peter åkte berg och dalbanan en gång. Inte den nya i trä för den var avstängd tyvärr. 
Sedan hittade vi äntligen stället där de sålde remmar och Albin blev såååå nöjd och belåten ❤️
Elsa sov bara en liten liten tupplur.
Vi stannade till och såg rovfågelshowen. Skitcoolt! 😊 Elsa och mormor stod vid sidan av i skuggan medan Albin satt med oss på läktaren, men solen stekte på som bara den så han och moster gick också bort till skuggan lite vid sidan av just innan showen började. Och det var nog ganska klokt. Det var nämligen flera gånger fåglarna svepte över oss på läktaren så lågt att de nästan strök oss över hjässan. Häftigt! Men för ett barn kanske det kan orsaka fågelfobi resten av livet 😉 
Efter showen började vi röra oss bort mot entrén. Det blev ett sista stopp borta hos Bamse med några karusellturer till innan vi tackade för oss och lämnade parken framåt 17-tiden tror jag. Två trötta och sjuka men otroligt duktiga barn! ❤️
Albin ville så gärna upp på höga berget och hälsa på farmor men det var staket runt och låst grind. Besviken grabb 😔

Mormorn och mostern följde med oss till campingen och vi grillade korv till middag. Sedan tog vi en promenad runt campingen. En litet stopp i lekparken, upp till dansbanan och en titt nere vid badet. Elsa hittade gungor och ville såklart gunga! 

Vi vinkade hejdå till mormor och moster men innan vi gick tillbaka till husvagnen så inspekterade vi grävmaskinen utanför.

Barnen stupade i säng och jag gick och tog hand om disken.
Jag och Peter försökte ha en lugn och skön stund ute men ganska snart började Elsa knorra och tillslut gav vi upp och la oss vi också. Denna gång i sällskap med en Elsa i vår säng ❤️ Den lilla damen sov oroligt hela natten och knorrade/skrek en gång i kvarten kändes det som. 
Men Albin sov supergott hela natten uppe i sin egna säng ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0