Otursresa?

I över en vecka har barnen sovit superbra om nätterna! Elsa har varit tyst som en mus och Albin har inte smugit sig ner bredvid mig under täcket. Men i lördagskväll började dom igen...
Båda höll på att knorra redan innan vi lagt oss och på söndags morgonen vaknade vi upp med två barn i sängen. 
Kanske blev mycket intryck att bearbeta efter besöket på simhallen och att det var det som rubbade sömnen men dom har båda fortsatt nattsudda igen varje natt efter det. 
Och inatt har jag sovit sådär dåligt och oroligt igen.

Imorse var det dags för dagis igen.
Elsa kom upp glatt när pappa sa att de skulle åka till dagis. Hon var färdigklädd och hade tom. satt på sig mössa och vantar själv innan Albin ens orkat öppna ett öga. 

Efter jobbet idag kunde jag åka raka vägen hem. Ovant att inte behöva vänta och hämta upp barn på vägen! Peter slutade tidigare idag och plockade upp barnen på hemvägen eftersom jag är påväg ner till Linköping.
- Ska du åka nu? Frågade Albin så fort han kom hem.
- Ja, strax ska jag göra det.
- Bra! Sa han då.
Haha! Tack för den!

Peter skjutsade mig till bussen i Rimbo.
Dock kom jag inte med den planerade bussen eftersom busskortet visade sig vara tomt på pengar. Mycket märkligt eftersom det ska ladda sig automatiskt när pengarna börjar ta slut! Jag fick snällt gå av bussen igen och gå och ladda kortet. Peter hade inte hunnit iväg så långt så jag ringde tillbaka honom så han fick skjutsa mig till en hållplats med tätare bussavgångar. Bra start på resan! 
Det är inte ofta jag åker kollektivt men nu har jag avverkat både buss, tunnelbana och tåg! Lika bra att köra allt på en gång. Och för första gången sedan jag flyttade till Stockholm kontrollerade dom biljetterna på tunnelbanan. 
Medan jag satt på centralen och väntade på tåget hann min väska gå sönder och när jag reste mig från bänken jag satt på lyckades jag fastna i med stövelskaftet i bänken och nästan trilla framlänges när jag försökte gå iväg.
Nu sitter jag iallafall på tåget och än går det som det ska. Är framme om en halvtimme.


Från början var planen att Albin skulle följt med mig ner idag så han äntligen skulle få åka tåg ner till mormor och morfar som han så länge tjatat om, men eftersom jag ska på begravning imorgon behövde han någon att vara med under den tiden och tyvärr gick planen i stöpet igår så jag fick åka själv. Tråkigt! Hade sett framemot att ha honom som resesällskap och bara vara han och jag ett par dagar ❤️ Får bli en annan gång.
Turligt nog hade vi inte berättat något för honom om resplanen så han slapp bli besviken. 
Fast han tyckte ju det var orättvist att jag skulle åka tåg.... 


Jag saknar dom redan där hemma!!! Efter bara 3,5 timme. Höll nästan på att stanna hemma. Jävla PMS!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0