Fredag med ny erfarenhet

Barnen var hemma med farmor och farfar. Jag kom hem till lunchdags och till deras lycka bjöd farfar på pannkaksrester 😉
Jag passade då på att plocka fram och packa bilen med lördagens loppisprylar.

Elsa la sig efter maten och likaså Albin. Jag hade nämligen avslöjat eftermiddagens överraskning så han la sig (nästan) frivilligt för att orka. Farmor åkte hem och jag kröp ner bredvid Albin i sängen. Jag slumrade en kortis men Albin kom aldrig helt till ro.

Efter mellis klädde vi på oss och gick ut.
Albin rotade själv fram hängslen och gjorde sig lite extra fin inför utflykten 😉❤️

Och Elsa gjorde sig lite extra fredagsfin och tog på sig lackskorna 😊 Och hon har fått som vana att stoppa fingret i näsan när det ska tas kort.... Haha!

Ute var det inte alls skönt! Det blåste halv storm hela dagen. Vi tog bara en liten kissrunda med jycken innan vi vände och gick hem igen.

Pappan kom hem och jag och Albin hoppade in i bilen och styrde in mot staden.
Hängslena fick dock inte följa med. Han insåg att det var himla krångligt att kissa när man hade hängslen under både tjocktröjan och jackan 😉

Första stoppet blev för att dumpa av loppisprylarna och där möttes vi upp med min chef och hennes son. Sedan styrde vi vidare mot Donken för middag. Albin åt två bitar chickennuggets och drack en halv smoothie....
Slutdestinationen var bion. Äntligen skulle Albin få göra biodebut och se Hitta Doris. 😊 (vi skulle sett ice age i somras egentligen men jag var helt slut efter jobbet den dagen så jag ställde in och Albin blev besviken 😔) Han var både lite nervös och förväntansfull ❤️
Jag frågade om han visste hur man gjorde när man var på bio och det visste han absolut! För det hade han sett på tv sa han 😊 Och att man skulle äta popcorn var väldigt viktigt. Såklart!

Han satt blickstilla i sin stol och tittade hela tiden. Och den lilla popcorn lådan räckte genom hela filmen.
Sista halvtimmen av filmen blev dock lite kämpig. Bion började ju inte förän efter 18 och Albin lägger sig oftast 18.30 så han var ju trött ❤️ och så blev det väldigt spännande och lite läskigt så han satt faktiskt i mitt knä i slutet. Men han höll sig vaken hela tiden och lite innan 20 rullade vi hemåt igen.
Det var en mycket nöjd grabb jag hade med mig hem som satt bak i bilen och åt upp de sista popcornen.

Väl hemma berättade han lite snabbt för pappan vad han sett innan han stupade i säng. Fast mest berättade han om haren som skuttade på vägen framför vår bil jättelångt innan den tillslut vek av vägen och vi kunde gasa på igen 😉 (Ett rådjur och en grävling hann vi/jag se också)


Pappan och Elsa hade haft det mysigt själva här hemma.
Elsa blev väldigt besviken och ledsen när hon inte fick åka med oss men hon glömde det fort.
De hade festat till med pasta och falukorv till middag. Smugit in på Albins rum och lekt med hans smålego, samt smaskat ostbågar och russin i soffan framför tvn ❤️ Hon hade tom. varit uppe ända till 20 nästan! Hon som vanligtvis går och lägger sig självmant vid 18.30 annars 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0