Helgen

I lördags förmiddag var det dags för barnen första "pyttegympa" (egentligen började förra veckan men då var vi ju sjuka). De var både lite nervösa och förväntansfulla. När det drog igång var de båda blyga och under uppvärmningen klängde sig mest fast runt våra ben. Sedan var det hinderbana och då släppte de loss lite mer.
Elsa tyckte mest om att hänga i ringarna och Albin gillade att hoppa på tjockmattorna.

Efteråt åkte vi och åt kebablunch. Båda barnen har varit sugna på det i veckan och blev glada att få det. De delade på en kebabrulle och det blev massa över... Haha!

Vi gjorde en snabbhandling innan vi åkte hem och var hemma efter 13. Jag hade hoppats på att Elsa skulle hinna slumra till i bilen men det gjorde hon inte såklart. Och när vi kom hem var farmor och barnens kusiner här så då blev det massa lek ute ett par timmar.

Senare under eftermiddagen grejade jag i växthuset och Peter tvättade av bilarna.
Elsa grejade med en snöpinne och det slutade med att hon snubblade med den i munnen och gör sig illa uppe i gommen. Vi tror iallafall det var det som hände, ingen såg vad som hände utan hörde bara när hon blev superledsen och otröstlig ❤️ Den uteblivna middagsluren gjorde sig extra påmind då 😔 Jag bäddade ner henne i vagnen och tog en promenad. Hon lugnade sig genast och somnade nästan på stört. En tupplur efter klockan 16 på eftermiddagen är ju inte helt lysande men så fick det bli ❤️

Jag stannade till nere hos M&M medan lillstumpan sussade så gott.
Framåt halv sex ringer Albin och frågar var jag var och berättade att han var hungrig. Han och pappan hade förberett räkmacka så jag och Elsa begav oss hemåt igen.

Lillstumpan hade svårt att äta pga. sin onda gom. Hon ville så gärna äta tomater men de är ju starka och det gjorde ont. Tillslut fick hon i sig lite yoghurt och banan.
Och det dröjde till långt efter 20 innan hon somnade för natten. Men hela tiden låg hon så nöjd nerbäddad i sin säng och sjöng och pratade för sig själv och sina nallar ❤️


Söndagen inleds med att hela familjen vaknar inne i vår säng. Tråååångt!!! Speciellt på min halva av sängen.

Efter frukosten skyndar vi oss ut i det fantastiska sommarvädret!
Vi tog äntligen tag i att gräva upp och om jordgubbslandet. Jordgubbsskörden var nästan obefintlig i år så det var hög tid att förnya plantorna.
Hela familjen hjälptes åt och det tog inte ens en timme att gräva bort allt!

Hunden fick åka lite vagn också 😊

Till lunch gjorde jag grönsmoothie åt oss alla. Perfekt sätt att få i barnen nyttiga saker som spenat, selleri och ingefära bla. 😉 Och äntligen går det att äta ute igen! Getingarna verkar ha gett upp för i år.
När vi ätit stoppade jag ner Elsa i vagnen och tog en promenad. Hon somnade plättlätt ❤️
Jag drog iväg på jobb. Egentligen ska jag göra det imorgon kväll men jag har tagit på mig några extratimmar imorgon förmiddag så för att slippa behöva åka iväg imorgon kväll också så fixade jag det idag istället.
Jag var hemma lite innan 17 och kunde sätta mig vid ett dukat middagsbord. LYX!

Barnen städade undan alla miljoner leksaker efter massa tjat och duschade innan bompan.
Elsa körde lite kvällsyoga innan hon la sig 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0