Kreativa och upproriska Albin ❤️

Albin har varit väldigt upprorisk denna sommar och han har tex. flyttat hemifrån tre eller fyra gånger samt skaffat sig en ny mamma och pappa.
Första gången han flyttade hemifrån var ett par veckor innan sommarlovet. Då flyttade han ner till farfar. Fast han ville aldrig sova där och när farfar skulle äta sallad till middag kom Albin hem till oss och åt istället. Farfar hade ju ingen paprika i sin sallad!!!
Han höll på i flera veckor och tjatade om att faktisk bodde hos farfar och hängde med honom all vaken tid hemma.

Sedan kom mormor och morfar hit med husvagnen i juli och då hann de inte mer än parkera innan Albin hade flyttat in hos dem. Och då bestämde han sig även för att mormor och morfar skulle vara hans mamma och pappa. Och ja, så blev det också den veckan de var här. Albin sov ute hos dem och hade sina grejer där och likaså när vi åkte upp till Rullsand. Och när de åkte hem till Linköping följde ju Albin med dem ner. (Förvisso åkte ju även vi ner nästkommande dag 😉)

Mormor och morfar fortsatte vara hans föräldrar mestadels även veckan vi tillbringade nere i Linköping. Dessa veckor fick vi ofta höra från honom att han hade ny mamma och pappa. Och under den här tiden var han väldigt ordningssam, lugn och stabil i humöret nu när jag tänker efter.

När vi sedan åkte hem igen, efter cirka två veckor tillsammans med mormor och morfar, så gick Albin med på att jag och Peter fick vara hans föräldrar tills han träffade mormor och morfar igen nästa gång och det har gått väldigt bra. Tjatet om att vi inte är hans föräldrar upphörde nästan på en gång och nu tycks det vara historia 😊

Men däremot bor han inte med oss. Han har ett eget hus. Han har ockuperat lekstugan sedan flera veckor tillbaka och leker och grejar i den nästan all tid som han spenderar ute.
Han lagar (sand)mat, har blommor på bordet, duk på fönsterbrädan, ved i ugnen, skaffat sig en klocka, rensat skräp ur hängrännorna (som inte ens existerar) och massa annat fixar han med.

Och det senaste projektet han jockat med är en avloppsledning från köket och ut. Bestående av en gammal vattenslang

Kreativiteten är det iallafall inget fel på! ❤️ Men man börjar ju bli lite fundersam över allt hans flyttande och byte av föräldrar osv. Samt att det där stabila och sansade humöret han hade i mitten av sommarlovet är ett minne blott....


Kommentarer
Postat av: Mormor

Inte så konstigt att han fixar och donar. Han har ju att brås på :-) Pappa, farfar och morfar är ju riktiga fixarjockar.

2016-09-09 @ 18:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0