Välbehövlig yoga

Ikväll var det dags för terminens fjärde yogalektion. Det var samma pass som förra veckan och jag hade fortfarande träningsvärk sedan dess.... Undrar hur kroppen känns imorgon?
Det var motigt att åka hemifrån och jag ville allra helst bara ligga kvar på kökssoffan efter middagen men jag tog mig i skinnet och åkte.
Innan yogan var jag och avverkade ett litet jobb. Ställena ligger åt samma håll ute på vischan så det blev två flugor i en smäll tänkte jag.
Hur som så gick yogan bra! Det var skönt, men jobbigt, och välbehövlig rensning i skallen.

Tidigare idag fick jag slutgiltigt besked från två olika banker att jag inte får låna några pengar. Inte en endaste krona. Pga min låga inkomst de senaste åren och att jag nu bara jobbar deltid.
Det straffar sig att välja familjen före karriären. 4 år som föräldraledig och därefter bara jobba så lite som man bara kan för att istället kunna vara med sina barn så mycket man kan gynnar inte ens karriär och möjligheter.
När jag nu 32 år gammal tar mod till mig och går till banken och för första gången ber om ett ändå ganska litet lån för att kunna överta en redan existerande verksamhet som går med vinst och jag nekas lånet så känner man sig inte speciellt katig.
FY!!! Så besviken och ledsen jag blev i eftermiddags. Stängde in mig i sovrummet och grät så inte Albin skulle se.
Nu när världens chans dök upp där jag kunde förverkliga en dröm sedan länge, så känner man sig nu bara helt tom och grymt besviken. Det handlade inte om ett miljonbelopp. Det handlade om en liten strunt summa för bankens del.
Fega jag hade tagit mod till mig och bestämt mig för att köra på detta och redan snidit flera planer i huvudet. Men nu är det bara att försöka glömma alltihopa 😔


Kommentarer
Postat av: Janina

Fy så tråkigt :( hoppas det löser sig, och om inte så dyker nog nått annat bättre upp sen ❤️ Kram

2016-09-21 @ 22:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0